Racing Portal - Több mint lóverseny

Mindent a nézőkért

Hogy babonából, avagy sem, de az elmúlt két esztendőben Winx az Apollo Stakes-ben kezdte meg világhódító hadjáratát, így nem meglepő, hogy idén is ez volt a terv. 

 

 

 

Közbejött azonban, a "pótolhatatlan fogaskerék" Hugh Bowman eltiltása, így a menedzsment olyan döntést hozott meg, amiből nagyon-nagyon sokra lenne még szükség a lóversenyzésben. Nélküle nem indítják a csodakancát. Hiába az elővételben eladott több tízezernyi jegy, az eredmény közel sem másodlagos. Főleg egy ILYEN ló kapcsán.

Azonban, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon, Winx mégis futni fog az Apollo Stakes napján. No, nem hivatalos versenyben, hanem 4 „versenytársával” robog majd 1200 métert jövő szombaton. DE!

 

Hugh Bowman kamerával és mikrofonnal lesz felszerelve,

 

hogy a milliós rajongótábor átélhesse, milyen is az, amikor Street Cry lánya begyújtja a rakétákat.

Ez egy érdekes módja annak, hogy a nagyközönség számára megmutassuk a kulisszák mögötti jeleneteket. Nyilvánvaló, hogy az emberek többet akarnak tudni róla, és nehéz új módszereket találni ahhoz, hogy képesek legyünk közölni velük új dolgokat anélkül, hogy ismételnénk magunkat a médiában vagy a versenyeken." - mondta Chris Waller tréner. 

"Amint azt a modern sportban látjuk, különösen a televízióban, legyen az 20/20 krikett vagy autóverseny, vagy a héten a Super Bowl, a nagyközönség új kezdeményezéseket és új utakat szeretne az általuk követett sportágakban, így várom, hogy részt vegyen ebben a kezdeményezésben” - tette hozzá Waller.

Hát még mi.

Kép: mudgeeguardian.com.au