Hatharom / Blog / Bejegyzések
Mire tippelünk?
A kínálat hatalmas, szinte minden sporteseményre fogadhatunk. Érdemes lehet kiválasztani azokat a sportokat és eseményeket, ahol azt gondoljuk, hogy...

A kínálat hatalmas, szinte minden sporteseményre fogadhatunk. Érdemes lehet kiválasztani azokat a sportokat és eseményeket, ahol azt gondoljuk, hogy pontosabban tudjuk belőni az oddsokat az irodáknál. Első körben a következő információ és tipp forrásokra fogunk támaszkodni:

 

- Hatharom.hu sportfogadó rovat tippek
- Hatharom.hu foci és más sportági előzetesek
- Hatharom.hu részletes foci statisztikák (pár napon belül publikusan is elérhető)
- Hatharom.hu szerkesztőség belső információk
- Hatharom.hu tippligák - játékos tippek indoklással
- Nemzetközi tipp oldalak és fórumok

Az információ forrásokat és az ajánlott tippeket természetesen kritikusan szemléljük majd, és csak azokat a tippeket fogadjuk meg, ahol mi magunk is értéket látunk. A tipp ajánlatok vizsgálatán kívül mi magunk is aktívan keressük a +EV szituációkat.

Első körben foci, tenisz és kosárlabda események közül válogatunk. Ez egy igen széles paletta, és szinte lehetetlen ennyi sport területen "szakértőnek" lenni, de az elején érdemes lehet egy szélesebb körből válogatni, miközben próbáljuk kideríteni, hogy melyik terület fekszik nekünk a leginkább. Meggyőződésünk szerint hosszabb távon érdemes lesz csak egy sportág egy meghatározott területére koncentrálni, ahol a felhalmozott információkkal felvértezve próbáljuk az események oddsait minél pontosabban meghatározni.