Hatharom / Blog / Bejegyzések
Napi mérkőzés ajánló (Mol Vidi - Paok )
Jöhet a nagy visszavágó, már ami a Paok csapatát illeti. Az előző meccsből kiindulva, amikor is alig volt a pályán a Paok, lefocizta őket a...

 

Jöhet a nagy visszavágó, már ami a Paok csapatát illeti.
Az előző meccsből kiindulva, amikor is alig volt a pályán a Paok, lefocizta őket a Vidi.
Éppen ezért, amennyire a nyilatkozatokból kivehető, kettőzött erővel készülnek, hogy revansot vegyenek.

Ugyanakkor ha megnézzük a tabellát, jelenleg második a Paok, és ugye ma a Bate azzal a Chelsea-vel játszik, aki magabiztosan vezeti a csoportot, és nem nagyon lehet kérdés, hogy este is begyűjtik a három pontot. (1.4x a Chelsea szorzója momentán)

A hazaiaknál előzetesen Scepovic és Géresi nem lép pályára, a Paoknál csak egy hiányzóval számolhatunk, de ő eddig se játszott meghatorzó szerepet a csapat játékában.

Mire készülhetünk a meccsen ?

A Paok nem fogja még egyszer félvállról venni a meccset, ugyanakkor véleményem szerint fejjel se fognak a falnak menni, hisz ha most csak egy döntetlenre futja tőlük, még játszanak a Bate ellen, akik ellen azért jóval több esélyük lesz a következő fordulóban, mint nekünk a Chelsea ellen. Másrészt azzal is számolhatnak, hogy képesek több találatra, mint a Vidi és ezáltal meg tudják tartani a második, továbbjutást érő poziciót.

A Paok honlapja alapján a csapat már készen áll a mérkőzésre, és készek a végsőkig harcolva kiszenvedni a győzelmet. ( ezeket azért mindig kezelhetjük fenntartásokkal )

Kevés gólra és egy szolid 0-1, 1-1 amit várok a mérkőzéstől.
Ugyanakkor erősebb tippnek érzem, hogy mégegyszer nem esik meg az a blama a Paok-al, hogy elkalapálja őket a Videoton.

 

Tipp:

MOL VIDI - PAOK  vendég vagy döntetlen
Iroda: Betfair
Odds: 1.4x