hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Napi mérkőzés ajánló ( Juventus - MU )
2018. november 7., Szerda 17:58
A "Vörös ördögök" hamarosna Torinóban tesznek látogatást, hogy egy szerencsés eredménnyel megszerezzék a második...

A "Vörös ördögök" hamarosna Torinóban tesznek látogatást, hogy egy szerencsés eredménnyel megszerezzék a második helyet, amivel tovább folytathatják a Bajnokok Ligájában a küzdelmet.

Ha megnézzük a hazaiakat, elmondható, hogy a legjobb szezonstartot produkálta az "Öreg Hölgy" amit legutóbb egy Cagliari elleni győzelemmel nyújt tovább. A számok önmagukért beszélnek, 10 győzelem, 1 döntetlen, és 0 vereség, vagyis 33-ból 31! pontot szereztek.

Az esti mérkőzést árnyalja azért, hogy nem is egy fontos játékos nem fog pályára lépni a hazaiaknál: Can, Kean, Costa, Spinazzola várhatóan nem játszik.
A vendégeknél aki igazán fájó lehet, az Lukaku hiánya, emellett kérdéses Fellaini és Valencia pályára lépése is.

Érdekesség, hogy 2003 óta az elmúlt 35 meccséből csak egyszer kapott ki a Juventus, emellett 24 győzelem és 10 döntetlen a mérleg.

A formák és a hiányzó nevek és az odavágó alapján kevésnek tűnik a hazaiakra megszabott 1.64x szorzó, ugyanakkor én valahol 1.8x körül húznám meg a határt, ahol még lenne "value" a hazai győzelemben. Éppen ezért nem a háromesélyes fogadási piacon keresném a betevőre valót. (vendég győzelem szorzója ~6.5x körüli)

Hány gól is várható a mérkőzésen?

Ha megnézzük a szorzókat, a bukik 2.5-re lőtték be a meccset, ennek ellenére én inkább a 1.5-t favorizálnám:
- Juventus eddig otthon még nem kapott gólt
- M.u. 3:1-es mutatóval rendelkezik, de ahhoz, hogy képesek legyenek gólt rúgni sokkal többet kell mutatniuk, mint legutóbb amikor otthon folytották meg őket, szinte esélyt sem adva ( 3 kaput eltaláló lövéssel végzett a MU.
- A második helyhez okvetlen győzniük kellene, főleg, hogy a Valencia jó eséllyel megnyeri a mai találkozóját, ezért az X nem életbiztositás
- A Juventus az elmúlt öt meccsén csak egyszer állt meg egy rúgott gólnál, viszont kapni összesen kettő gólt kaptak

Tipp:

Juventus-MU gólok száma több, mint 1.5
Odds: 1.38x a mérkőzés előtt ( de én várnék pár percet vele, akkor már bőven 1.4 felett fogadható lesz )
Iroda: Betfair