Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ingyen pénzre fel!
A legutóbbi posztom óta jelentősen megváltozott a magyar sportágak megítélése, a bukik elkezdték újra kínálatukba venni a...

A legutóbbi posztom óta jelentősen megváltozott a magyar sportágak megítélése, a bukik elkezdték újra kínálatukba venni a honi sporteseményeket, sőt új fogadóirodák is ajánlanak már szorzókat. Ennek köszönhetően, aki tegnap résen volt, az könnyedén ingyen pénzre tehetett szert.

A mérkőzés, amire fogadtam az MTK-Békéscsaba női kézilabda NB I-es találkozó volt. A Tippmixpro a vendégek sikerére 2.20-szoros pénzt kínált nyitáskor, míg a Betsson - megegyezik a Betsafe-fel, az utóbbi fordulókban kezdett el szorzót ajánlani magyar női kézilabdára - 2.32-szeres oddsot kínált az 1X-re. Ez közel 13 százalékos surebetet jelent, vagyis 20 euró - megfelelően elosztott tétek után, egy surebet calculatorral könnyedén kiszámítható, hogy mire mennyit kell tenni - tét után 2,59 euró, 200 euró tét után 25,83 euró, 2000 euró tét után 258,41 euró biztos profitot könyvelhettünk el.

A magyar iroda maximális tétjével nem, viszont a minimális kettes kötésével már volt egy kisebb probléma, így kellett találni egy olyan eseményt az általam kiválasztott találkozó mellé, ami szinte bombabiztos, a fő esemény után kezdődik, és minden valamire való irodában lehet élőben fogadni rá. A választásom a Tottenham-Burnley meccsre esett, ahol arra fogadtam, hogy lesz gól a találkozón - 0,5 over - 1.05-ös szorzón. Így a 2.20-szoros odds helyett, 2.31-szeres szorzót kaptam, ami a surebet százalékot 15,5-re tornászta fel.

Ami a Betssont illeti, kellemesen csalódtam az irodában, hisz nagyobb a fogadási limitjük, mint a bet365-nek. Ha a későbbiekben is kínálnak szorzókat a magyar mérkőzésre, akkor biztosan nyertek maguknak egy ügyfelet, hisz itt nem csak háromféle fogadási típus van, hanem over\under és hendikep is van, ráadásul minden egyes meccsre.

Visszatérve az FA Kupa meccsre, hat gól született, a harmadik percben már "zöldült" a fogadás, azonban mindez csak akkor számított volna, ha a Békéscsaba  nyer a kézilabda mérkőzésen. Ha a lila-fehérek nyertek volna, akkor a Betfairen bő 22-es oddson vissza lehetett volna fogadni, hogy nem lesz gól a Tottenham-Burnleyn, ami a profitból ugyan visszább vett volna - maga a surebet százaléka 9,74-ra csökkent volna -, de manapság hol osztogatnak ingyen pénzt?

Még mielőtt mindenki nekem esne, hogy utólag publikálom az észrevételeimet, szeretném megjegyezni, hogy először is teszteltem a rendszert - mennyit vesz be a Betsson -, másrészt mivel magyar vonatkozású eseményt játszottam meg, s az egyik iroda a Tippmixpro volt, így kellett egy másik mérkőzést találnom.

Amit még nagyon fontos megjegyezni, rengeteg surebet fogadás  van nap, mint nap, ám az irodák résen vannak, figyelik azokat, akik erre utaznak, s hosszú távon megütheti a bokáját, aki ezzel foglalkozik. Viszont, a Tippmixprot ez nem érdekli, ráadásul ugye hazánk irodája "haragban van a világgal" a blokkolások miatt, így nem érhet minket különösebb meglepetés, csupán jó időben kell jó helyen lenni.