Hatharom / Blog / Bejegyzések
Amiket kár lenne kihagyni
A keddi Bajnokok Ligája mérkőzések közül több is felkeltette az érdeklődésemet, de végül mindössze két...

A keddi Bajnokok Ligája mérkőzések közül több is felkeltette az érdeklődésemet, de végül mindössze két találkozó hozott úgy lázba, hogy fogadjak is rá. Talán a két legegyértelműbb meccset sikerült kivennem a kínálatból, de mivel mindkét összecsapást hendikeppel játszom meg, így egy remek szorzót sikerült összehoznom kombiba.

Barcelona-Ajax 3-1

Noha hétvégén El Clásico, továbbá Busquets és Mathieu sem lép pályára kedden a Barcelonában, a katalánok szerintem legalább két góllal legyőzik az Ajaxot. A Barcának fekszik a holland bajnok játéka, legutóbb 4-0-ra verte az Ajaxot a Camp Nouban, ráadásul Messiéknek muszáj nyerniük, mivel legutóbb Párizsban 3-2-re kikaptak. Az amszterdamiak egyébként nincsenek formában, Boilesen és Serero személyében pedig két fontos játékos is kihagyja az összecsapást. Mindezek után meglennék lepve, ha a gránátvörös-kékek nem nyernének minimum két góllal.

Chelsea-Maribor 6-0

Tudom jól, hogy hétvégén MU-Chelsea, és Mourinho már a Schalke ellen is rotálta csapatát, s valószínűleg ma is így tesz, továbbá Diego Costa, Mikel és Schürrle sem lesz bevethető, de egyszerűen még a londoniak "B" sora is annyival jobb a szlovén bajnokénál, hogy úgy vélem a hazaiak minimum két találattal nyernek. Így is olyan játékosok lesznek a csapatban, mint Fábregas, Hazard, Matics vagy épp Rémy, aki bizonyítani akar. Egyébként is a Schalke ellen két pontot elszórakozott a Chelsea, a Maribor eddigi eredményei pedig figyelemre méltóak, de hozzák a bajnoki formájukat a londoniak, akkor alighanem legalább kettővel legyőzik a vendégeket.

A kombi szorzója: 2.13

A kombi téterőssége: 5/10

A kombit a BWIN-en játszottam meg.