Hatharom / Blog / Bejegyzések
Kedden keleten keresem a kenyerem
A hét második napján egy kombival szállok harcba a bukmékerek elleni csatában. A szelvényemre két KHL-es mérkőzést...

A hét második napján egy kombival szállok harcba a bukmékerek elleni csatában. A szelvényemre két KHL-es mérkőzést "ikszeltem" be, remélem nem okoznak csalódást az orosz nagyágyúk.

CSZKA Moszkva-Lada 3-0

Egy kicsit átalakult a nyáron a CSZKA Moszkva gárdája, de lényegi változás inkább a kispadon történt, John Torcetti helyett Dimitrij Kvartalov irányítja a fővárosiakat. A katonacsapat az új mesterrel szárnyal, Kvartalov kordában tartja a szupersztárokat, például Alex Radulov is teljesen lenyugodott. Ennek köszönhetően a sikerek sem maradnak el, hétből hat mérkőzést nyert meg a CSZKA. Ezzel szemben a Lada négy év után tért vissza a ligába, mindössze két játékos maradt a tavalyi VHL-es keretből, vagyis még egyáltalán nincsenek összeszokva a játékosok. A vendégek mérlege eddig öt vereség és két hosszabbításos győzelem, pedig az SZKA-t és a Jokeritet leszámítva igazán nagyágyúval nem is találkoztak. A felek között nagy tudásbeli különbség van a hazaiak javára, a forma is a piros-kékek malmára hajtja a vizet, ezért véleményem szerint a CSZKA legyőzi a Ladát.

SZKA Szentpétervár-Admiral Vlagyivosztok 4-3

A KHL legerősebb és legjobb csapata, az SZKA Szentpétervár hétből hét mérkőzést nyert meg eddig a szezonban. A gárda a mostani idényre még erősebb lett, mint volt, köszönhetően az új igazolásoknak, de a sikerek kulcsát az új mesterben, Vjacseszlav Bikovban látom, aki több szakportál szerint is a legjobb edző Oroszországban, az eddigi eredmények pedig mindezt alátámasztják. A vendégek a második szezonjukat kezdték meg a KHL-ben, az első idényükhöz képest azonban visszább estek, hiába lettek erősebbek. A Vlagyivosztok új edzőt szerződtetett Dusan Gregor személyében, ám eddig nem a szlovák mester szájíze szerint alakul az Admiral sorsa. Zsinórban négyszer kikaptak vendégként, majd kétszer nyertek otthon, és most ismét házon kívül játszanak, ráadásul a liga legjobbjánál. A felek között elég nagy differencia van a szentpéterváriak javára, hazai pályán is játszhatnak, mindezek után pedig úgy gondolom, hogy az SZKA legyőzi az Admiralt.

A kombi szorzója: 1.827

A kombi téterőssége: 5/10

A kombit a Marathonbet-en játszottam meg.