Hatharom / Blog / Bejegyzések
Vízilabda Eb ötödik nap
Elérkeztünk a női Eb második napjához, ahol a magyar-görög mérkőzés góljainak számában látok remek...

Elérkeztünk a női Eb második napjához, ahol a magyar-görög mérkőzés góljainak számában látok remek profitszerzési lehetőséget.

Magyarország-Görögország 12-7

Mióta Merész András átvette a női pólóválogatottunk irányítását, azóta a lányok minden mérkőzésen támadólag lépnek fel, míg a védekezésünk hagy némi kívánni valót maga után. Nagyjából az a taktika, hogy minden meccsen játszunk gyorsan és dobjunk eggyel több gólt, mint az ellenfél, és akkor nem lehet hiba...

A támadópotenciálunkra nem lehet panasz, hiszen akárki ellen képesek vagyunk legalább 10 gólt dobni, de sajnos hátul is képesek vagyunk beszedni ennyi gólt, akárki ellen. Ez látható volt a hollandok elleni meccsen is, ahol 23 találatig jutottak a felek.

A görögök alkalmazkodó típusú vízilabdát játszanak, ha az ellenfél lassítja a játékot, akkor ők is, ha gyorsítja, akkor a hellének is gyorsítanak, ami minden mérkőzésükön meglátszik. A britek lassúak voltak, így a görögök sem siettek, mégis 16 gólt összehozott a két csapat.

Annyi biztos a pénteki mérkőzés előtt, hogy a magyaroknak nyerniük kell, hiszen csak a győzelem az elfogadható eredmény, vagyis biztos, hogy ezúttal is gyors vízilabdát fog játszani Merész András együttese. Ezt a görögök felveszik, és egy adok-kapok találkozó alakulhat ki, ahol véleményem szerint legalább 20 gólt láthatnak a kilátogató szurkolók. Ezt alátámasztja a felek egymás elleni mérlege, hiszen az utolsó három tétmeccsükből kettőn legalább 20 gólt mindig elértek a felek...

A tipp szorzója: 2.00

A tipp téterőssége: 5/10

A tippet a bet365-ön játszottam meg.