hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Itt egy példa arra, hogyan játszd ki a bet365 szombati bónuszát!
Az egyik kedves blogolvasómtól a tegnapi nap folyamán kaptam egy e-mailt, amiben tippet, ötletet vagy valamilyen stratégiát kért a bet365 Bajnokok...

Az egyik kedves blogolvasómtól a tegnapi nap folyamán kaptam egy e-mailt, amiben tippet, ötletet vagy valamilyen stratégiát kért a bet365 Bajnokok Ligája döntőjének bónuszának kijátszásához. Elmondása szerint folyamatosan veszteséggel jön ki az efféle bónuszokból, ezért most mutatok neki egy olyan példát, amivel nem veszíthet!

A bet365 szinte minden hónapban felajánl efféle bónuszt a nagy téttel bíró labdarúgó mérkőzésekhez. Ezeket a fogadási lehetőségeket akár el is lehet bohóckodni, hiszen manapság 3000 HUF-ból nem sok mindent lehet venni. Igen ám, de valakinek még ez az összeg is sok, így pedig egy működő bónusz kijátszási példát mutatnék be ebben a bejegyzésben.

Sokan kapásból rávágnák azt, hogy a mérkőzés előtt valamilyen under fogadást kell tenni, míg élőben ennek az ellenkezőjét, azaz overt. Ez szép és jó, de ezen fogadások kizárják egymást a játékból, másrészt az esetek 99 százalékában valamekkora veszteséggel jöhetünk ki ebből a fogadási típusból. Ott van még a páros-páratlan esete is, de az szintén kizárja egymást a játékból, ráadásul ott is veszteségekbe ütközhetünk.

Akkor mégis mi a biztos nyerő stratégia?

Nos, a mérkőzés előtt 0,5 gól felettire kell rakni - szigorúan a gólok fül alatt, a további összesített gólokon belül -, majd élőben döntetlenre kell fogadni. Noha ez a két fogadás nem egyezik az under\over, páros\páratlan fogadásokkal, mégis ugyanaz. Hiszen az egyik fogadásunk biztosan nyertes lesz, ha lesz gól, akkor is nagyjából 5-10 százalékos profitot könyvelhetünk el, míg ha nem lesz gól, akkor 70 százalékos profitra tehetünk szert. Szerencsés esetben - gólos döntetlen esetén - pedig mindkét fogadásunk bejöhet, ekkor pedig 125 százalékos profitot is elérhetünk. Ezek a fogadási típusok nem zárják ki egymást a játékból, pénzt nem bukunk, mégis élvezhetjük a mérkőzést. Itt jegyezném meg, hogy amely mérkőzésekre a bet365 ilyesfajta promóciót hirdetett eddig, azoknak a találkozóknak a 60 százaléka döntetlennel ért véget...

Ez a stratégia a Betfairen jól bevált döntetlen back-layeléséhez hasonlít kicsit butított formában, de arról majd egy külön posztban beszélek. Remélem, hogy segíteni tudtam blogolvasómnak, és ha nem is nyer túl sokat, ezúttal biztosan nem fog bukni, ráadásul a játékból sem zárják ki! Itt jegyezném meg, hogy ha bárkinek bármiféle kérdése van, nyugodtan írjon, hiszen minden e-mailre válaszolok - ahogy eddig is tettem -, amely kérdésről pedig úgy vélem, hogy több fogadót - mint például ez - is érinthet, arra a blogon keresztül válaszolok.