Hatharom / Blog / Bejegyzések
Bundával és tutikkal törnék előre
Szerdára és csütörtökre egy hármas kombit gyúrtam össze, amiből az egyik mérkőzésnek bunda, míg a másik kettőnek tuti...

Szerdára és csütörtökre egy hármas kombit gyúrtam össze, amiből az egyik mérkőzésnek bunda, míg a másik kettőnek tuti szaga van. Ennek köszönhetően igen erősnek érzem ezt a szelvényt.

Vitorul Constanta-Ceahlaul 1-0

Az egyik tippmester kollégámhoz hasonlóan én is figyelemmel kísérem a román pontvadászatot, ahol az utolsó fordulót rendezik meg. A Vitorul Constantának nyernie kell, ha benn akar maradni, míg a Ceahlaul már korábban meghosszabbította első osztályú tagságát. Éppen ezért bundára van kilátás, avagy a vendégek leadják a meccset a hazaiaknak, amire nem egyszer volt már példa a történelem során. A vendégek - csakhogy bebiztosítsák a mai vereségüket - ifikkel utaznak el a mai mérkőzésre, így ilyen körülmények között véleményem szerint borítékolható, hogy a Vitorul begyűjti a három pontot és kiharcolja a bennmaradást.

Armani Milano-Pistoia 87-67

Az alapszakasz legjobbja fogadja a leggyengébbet Olaszországban, avagy az Armani Milano a Pistoiával találkozik szerdán. A felek négy nyert mérkőzésig tartó negyeddöntős párharcában a házigazda vezet 1-0-ra, miután hétfőn 73-59-re nyert az Armani, ami azt jelenti, hogy az idei szezonban eddig háromból háromszor is magabiztosan nyert az első számú itáliai gárda az újonc ellen. A hétfői találkozó is azt támasztotta alá, hogy a piros-fehérek jelenleg Olaszország legerősebb együttesét testesítik meg, hiszen hibátlanul játszottak, ráadásul nem csak az önbizalomtól, hanem az erőtől is duzzadnak. Az Armani félelmetes szezont fut, 1991 után megnyerte az alapszakaszt, a hétfőivel együtt zsinórban 20-szor nyert a bajnokságban, hazai pályán pedig mind a 16 bajnoki találkozóját megnyerte. Csapatként kiválóan funkcionál Luca Banchi együttese, de egyénileg is nagyon megy a játékosoknak. Alessandro Gentile hétvégén például két NBA-csapattal - Hawks, Cavs - is tárgyalt, Samardo Samuels lett az előző hónap legjobbja Itáliában, és akkor a többiekről még nem is beszéltünk. A Pistoia egy átlagos csapat, házon kívül nem remekel, ráadásul gyakorlatilag Paolo Moretti rotációja hét játékosból áll, szemben a Milano 12-jével. Úgy gondolom, hogy a Milano magabiztosan, legalább nyolc ponttal legyőzi a Pistoiát szerdán és tovább folytatja menetelését Olaszországban.

Oroszország-Franciaország 3-0

Nem titok, hogy személy szerint az oroszokat várom befutónak a világbajnokságon, hiszen toronymagasan a legerősebb csapata a keletieknek van a 2014-es világversenyen. Negyeddöntős ellenfeleik a franciák lesznek, akik hatalmas meglepetésre nem estek ki, sőt bejutottak a legjobb nyolc közé. A két válogatottat nem lehet egy lapon említeni még úgy sem, hogy a Gallok a szlovákokat és a kanadaiakat is legyőzték a csoportkörben. Ennek az egyik legfőbb oka, hogy Oleg Znark személyében végre kiváló szövetségi kapitánya van Oroszországnak, aki remekül menedzseli csapatát meccsről meccsre. Arról nem is beszélve, hogy Jevgenyij Malkin is csatlakozott az oroszok keretéhez, akivel még tovább erősödtek. Mindent összevetve sima keleti siker várható csütörtökön.

A kombi szorzója: 1.85

A kombi téterőssége: 7/10

A kombit az Unibet-en játszottam meg.