Hatharom / Blog / Bejegyzések
Télapó after avagy a maradék csemege
Az elkövetkezendő éjszaka 3 meccs vár ránk, ezek közül az egyik élőben lesz látható a Sport1-en. Boston Celtics - New York Knicks...

Az elkövetkezendő éjszaka 3 meccs vár ránk, ezek közül az egyik élőben lesz látható a Sport1-en.

 

Boston Celtics - New York Knicks

 

Rögtön itt is TV-s meccs, hajnal 2-kor történő kezdéssel. Első átfutásra nem éreztem azt hogy megérné erre a meccsre bármiféle tippet is "adni", elvégre a Boston egyenlőre az előző szezonban súlyos sérülést szenvedett Hayward visszaépítésével és a csapatjáték minél erőteljesebb összecsiszolásával foglalatoskodik, evégett kifejezetten hektikusan teljesít idén, míg az ellenfelük az a Knicks akik továbbra is nélkülözik legjobbjukat Porzingis személyében, ugyanakkor bárkinek képesek annyira befeszülni hogy igen komolyan megnehezítsék a dolgukat. A New York alapjáraton nem túl acélos idegenben, a Boston ráadásul 4 napot pihenhetett a meccs előtt, ám amikor átfutottam a kínálatot szemet szúrt hogy mennyire felül értékelik a hazai csapatot.

Nálam kifejezetten szimpatikus a New York +14.5 pont (1.6x odds) a hazai irodánál, nem gondolnám hogy gála est keretein belül nyer a Boston.

 

Portland Trail Blazers - Phoenix Suns

 

Ha létezik kötelező mérkőzés ebben a szezonban akkor az mindenkinek a Suns megverése, pláne ha a csapat ásza, Devin Booker továbbra sem tud pályára lépni. Igazából nem a nyertes kiléte a kérdés hanem a különbség a felek között, bár egy ilyesfajta önbizalom növelő győzelmet senki nem szeret kihagyni.

Hosszú este elébe néznek a Suns játékosai, kevés sikerélménnyel de legalább sok kapott ponttal hagyhatják majd el a Blazers pályáját.

+1: DeAndre Ayton nem ugorja meg a 17 pontot