Hatharom / Blog / Bejegyzések
Indulásnak...
Régi motorosnak számítok a 6:3 oldalán, meg merem kockáztatni hogy az első olvasók között már jelen voltam az...

Régi motorosnak számítok a 6:3 oldalán, meg merem kockáztatni hogy az első olvasók között már jelen voltam az indulásnál.

Alapvetően az észak-amerikai profi kosárlabdaliga az amivel a legszorosabb kapcsolatban állok sport tekintetben, ugyanakkor vigyázó szemeim rávetülnek a kevert harcművészetek világára is.

Reményeim szerint napi rendszerességgel tudok majd érdemi írásokkal szolgálni, azonban fontosnak tartom hogy a mennyiség és a minőség az ideális arányban valósuljon meg.

Kifejezetten NBA-val foglalkozó blogot nem láttam még (fórum topikot igen) UFC-vel kapcsolatosat pedig egyáltalán nem, remélem lesz akinek sikerül ilyen téren kielégítenem az igényeit.

 

Hogy rögtön "élesben" is debütáljon a blog a régi fórumtopikból "áthúzom" ide is az ott leírtakat:

 

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers

Alapvetően a hazai pályán kifejezetten erős Dallasnak áll a zászló (odahaza 9-2-es mérleggel állnak), és a csapat jelenlegi legnagyobb potenciállal rendelkező, előző meccset kihagyó Luka Doncic is valószínűleg pályára tud lépni. A Portland az utóbbi meccseken kifejezetten gyengén teljesít, a védelmük átjáróház ugyanakkor egy kis adok-kapokra tökéletes partnerei lehetnek bárkinek.
Mindenképpen sok pontos meccset várok, Dallas győzelemmel egybekötve.

Phoenix Suns - Sacramento Kings

A Suns kénytelen lesz nélkülözni a legnagyobb erősségét, Bookert, a védelmük pedig a második a ligában, apró szépséghiba hogy csak abban az esetben ha hátulról kezdjük a listát. A Kings idén eddig kellemes csalódás, ennek a meccsnek is a favoritjai.
Nagy arányú Kings siker van a levegőben.