Hatharom / Blog / Bejegyzések
Előny az Eurosportnál - ötös holtverseny az élen
Az Eurosport és a hatharom.com szervezésében ismételten megrendezésre került az előző szezonban nagy sikert aratott Bundesliga-totó...

 

Az Eurosport és a hatharom.com szervezésében ismételten megrendezésre került az előző szezonban nagy sikert aratott Bundesliga-totó játék. Mivel a hétvégén a német élvonalban lebonyolították az első fordulót, megnézzük milyen eredmények is születtek.

Aubameyang mesterhármassal mutatkozott be a Bundesligában

Rögtön az elején leszögezhetjük, ahhoz képest, hogy szezonnyitányról beszélünk, meglepően kevés meglepetéseredmény született. A címvédő Bayern München döcögve is simán legyőzte odahaza a Borussia Mönchengladbachot, míg a Borussia Dortmund idegenben lépte le az Augsburg csapatát. Jürgen Klopp dörzsölheti a tenyerét, hisz' a nyáron igazolt Pierre-Emerick Aubameyang élete első Bundesliga-meccsén egy mesterhármassal "csekkolt be", így gyorsan meggyőzte a kétkedőket arról, hogy igenis helye van a Ruhr-vidéki sztárcsapatban.

A két gigász mellett begyűjtötte a három pontot a legutóbbi kiírásban bronzérmet szerző Bayer Leverkusen és a élvonalban egy év kitérő után visszatérő Hertha Berlin is. A fővárosiak valódi mészárlást rendeztek a telt házas Olimpiai Stadionban, az első félidő szorosabb eredménye után a második játékrészben alaposan kitömték a tavalyi év egyik meglepetéscsapatának számító Frankfurt gárdáját.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A Mainz Szalai Ádám nélkül is legyűrte az Európa Ligában érdekelt VfB Stuttgart alakulatát, míg a Hannover Huszti Szabolcs góljával biztosította be a győzelmet a pocsék napot kifogó Wolfsburg ellen. A Braunschweig nem adta olcsón a bőrét a Werder Bremen ellen, de a brémai muzsikusok csak elhúzták a nótáját az újoncnak,  míg a Hoffenheim gólzáporos döntetlent játszott a Nürnberggel. Az idei szezonra nagy reményeket szövögető Schalke Gelsenkirchenben sem bírt a Hamburg csapatával, sőt, ha Szalai Ádám nem mattolja Adler kapust a 72. percben, a királykékek igen kínos helyzetbe kerültek volna saját táboruk előtt. Ám Szalai jött, látott és gól lőtt, így ha a Schalke nem is nyert, a magyar fiú győztesként mutatkozott be újdonsült csapatában.

Most, hogy megnéztük mit történt a pályán, ideje, hogy vessünk néhány pillantást egy másik pontvadászatra, a Bundesliga-totóra. Az Eurosport és a hatharom.com közös játékának első körében a televíziós szakkommentátorok szűkös győzelmet arattak szerkesztőségünk felett.  Egyaránt 7-7 meccset sikerült eltalálnia 'faga'-nak és 'obivan61'-nek, de amíg az eurosportos kollégák közül többen is szállítottak egy "masszív" átlagot, addig a hatharmas totómenőknek gyengébb hétvégéje volt. Na, nem sokkal voltunk ám rosszabbak, de tény, az állás 1-0 - nem ide.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten igen szoros volt a befutó, hiszen a 473 tippelő közül öt játékosnak is sikerült nyolc találatos szelvény feladnia! Ezúton is szeretnénk gratulálni nekik! 

A verseny kiírásának értelmében ilyen esetben - holtverseny - az a tippelő jogosult a nyereményre, aki a leghamarabb feladta tippjeit! Nem árt tehát, ha minél előbb leadjátok a tippjeiteket! 


Ennek alapján a Bundesliga totójáték első nyertese "hetes" nevű felhasználónk, aki egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyerte meg!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!