Hatharom / Blog / Bejegyzések
A kézilabda szövetségnél nagyon tudnak valamit
Hihetetlen, de a nők után a férfiaknál is elkerülte egymást két kirakatcsapatunk, így ott is összejön az álomdöntő az MK-ban!

A hétvégén ért véget a női kézilabda Magyar Kupa sorozat, ahol a sorsolásnak (?) köszönhetően két kirakatcsapatunk, a Győr és a Ferencváros, elkerülte egymást az elődöntőben, így összejött az álomdöntő. A férfiaknál is hasonló lesz a helyzet, mivel emberfeletti dolgoknak kellene történnie ahhoz, hogy április 7-én, a debreceni Főnix Csarnokban zsinórban ne a nyolcadik Szeged-Veszprém finálét rendezzék.

A férfi szakágban is úgy jött ki tehát a sorsolás (?) zsinórban nyolcadik (!!!) alkalommal, hogy a két nagy maximum a döntőben találkozhat. De ez még hagyján, a Veszprémnek az is ki lett sorsolva (?), hogy az elődöntőben ne azzal a Balatonfüreddel találkozzon, amellyel szoros kapcsolatokat alakított ki az elmúlt pár évben, hanem a számára egyetlen elfogadható ellenféllel, a Dabassal találkozzon.

Persze örülünk, hogy ismét igen izgalmas lesz a finálé, de azért azt ne mesélje már be nekem senki, hogy nem volt irányított a sorsolás, vagy, hogy volt-e egyáltalán sorsolás. Ja, és nagy kár, hogy nem lehet fogadni arra, hogy a Szeged és a Veszprém újfent elkerüli egymást az elődöntőben, mert akkor zsinórban nyolcadik éve kaszáltunk volna... :)

(Tomihmv)