Hatharom / Blog / Bejegyzések
Esport - Blast Pro Series Miami 2019
Ma éjszaka kezdődik a világ 6 legjobb csapatának versenye. A szorzók zseniálisak, ezért úgy döntöttem, hogy végigfogadom az egész versenyt és megosztom a tippeket is.

Sziasztok. Régóta foglalkozom esporttal és dolgoztam is benne. Amióta sportfogadással foglalkozom, azóta szinte csak esportra fogadok, hiszen követem a játékosokat, követem az életüket és a csapatok körüli eseményeket is, ezért néha bombaszorzókat is könnyen eltalálok. Az alábbi felsorolásban elemzéssel szeretném megosztani a tippeket a ma este kezdődő versenyre:

Astralis - Cloud 9 (Astralis 1.12)

Az Astralis a világ legjobb csapata és a Cloud9 elég mix csapattal érkezik. Kötelező meccs az Astralisnak és a Unibet 1.12 szorzót fizet a győzelemre. Nagy téttel mehet.

MIBR - Navi  (Navi 1.43)

Az MIBR az utóbbi időben pocsék formában volt. Erre a versenyre bizonyítani érkeztek, de a Navi motivációjánál nincs erősebb ezen a versenyen. Közepes téttel mehet a Navi, ami a Unibeten 1.43.

Team Liquid - Faze Clan  (Team Liquid 1.40)

NAF a Liquid játékosa azt nyilatkozta,hogy minimum a döntő és minden esélyük megvan rá. A Faze nagyon jó játékosokkal rendelkezik, de a sztárok nem találják a helyüket. Ezt még a Liquid nyeri, amire szintén közepes téttel a Unibeten tudunk fogadni 1.40-ért.

Cloud 9 - Team Liquid  (Team Liquid 1.25)

Nem szorul szerintem magyarázatra, a Liquid megeszi a Cloud 9 csapatát. A Unibeten 1.25 a Liquid szorzója, amit nyugodtan rakhatunk nagyobb téttel.

Faze Clan - MIBR (26.5 több kör 1.85)

Ezen a mérkőzésen nem tudok győztest hirdetni, de mind a kettő csapat jó Miragen, ezért valószínűleg nagyon szoros meccset fognak játszani. A tippem,hogy 26.5-nél több kör lesz a mérkőzésen amit kicsi vagy közepes téttel 1.85-ért tudtok a Unibeten tenni.

Napi meglepi:

Astralis - Navi (Navi 3.85)

Az orosz milliárdosok rengeteg pénzt fektetnek a Naviba, hogy a világ legjobb esport csapatát faragják belőle. Az Astralis jelenleg a világ legjobb csapata és szinte verhetetlenek és talán idejét sem tudom, hogy mikor kaptak ki legutóbb. Az összes versenyt és bajnokságot behúzzák és ebből lett elege a Navi vezetőségének. Az utóbbi hónapokban a Navi a világ legjobb terapeutáival és dietetikusaival készül, hogy végre sikerüljön megverniük az Astralist és nyerni egy olyan versenyt ahol az Astralis is jelen van. Az Astralisban minden játékos kiemelkedő statisztikával rendelkezik, de a Navi játékosok sem panaszkodhatnak, hiszen náluk játszik a világ legjobb játékosa S1mple, aki egy droid. Hatalmas motivációval és a legprofibb stábbal érkezett a Navi, hogy végre megverjék az Astralist. A pálya inferno lesz, ami az Astralisnak a legjobb mapja, de a Navi sem rossz rajta. Véleményem szerint az Astralis egyeduralmának idővel véget kell vetni és az elemzők szerint akár ez a verseny lehet az, ahol valamelyik csapat megszorongatja, esetleg megveri. Szerintem a Navinak reális esélye van ma este, ezért kis téttel fogom rakni a Navi győzelmét. A Unibeten 3.85 a szorzó, amit egy picit túlzónak találok, de amennyiben jön, akkor hatalmas ajándék.

MINDENKINEK SOK SIKERT!