Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 07.30.Ausztriai bajnokság!
Sziasztok! Ma Ausztriai bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne! Lafnitz - Austria Lustenau mérkőzés!

Lafnitz remekül inditotta a bajnoki mérkőzését és így jelenleg (1) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.80) így esélye a győzelemre (56%) viszont korábbi mérkőzéseit (38%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán változatos eredményeket ért el az előző szezonban viszont igen sok gólosokat és most várhatóan jobb formájának köszönhetően az idei szezonban jobb eredményeket ér el!

Első idegenbeli mérkőzésükön szerzett négy gólból a csatár Daniel Gremsl (2) góllal vette ki részét és két játékos pedig (1-1) góllal!

Austria Lustenau jelenleg (4) helyen áll hiszen első mérkőzését megnyerte! A szorzó (3.60) így esélye a győzelemre (28%) viszont korábbi mérkőzéseit (18%) nyerte meg ilyen szorzóval!

idegenben nem a legjobban szerepelt az előző szezonban és éppen,hogy megmenekült a kieséstől! Most viszont a jó kezdés nagy erőt ad a csapatnak!

Első mérkőzésükön elért (2) gólt a csatár Haris Tabakovic szerezte de előző szezonban bőséges gókat ért el összességében (18) gólig jutott így ma is számolni kell a góljával!

Egymás ellen (3-1-2) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem mindkét csapat folytatni akarja jó sorozatát és nyerni akar!

Bajnokságban gólátlag (3.00) hazai győzelem (43%) vendég győzelem (29%)

Ezek az információk valamint a jó kezdés folytatása a csapatok számára igen nagy motiváció ami ma gólokban lesz látható és mivel az utolsó két mérkőzésük igen sok gólos volt ma is nagy esély van erre az eredményre!

Tippem a következő!

70582 V
Lafnitz - Austria Lustenau
Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5)
2,17

A mérkőzés (18:30) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!