Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 07.29.Chilei bajnokság!
Sziasztok! Ma Chilei bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne! Kérlek szépen szólok előre ennek a mérkőzésnek egy csodálatos mérkőzésnek kell,hogy legyen! Antofagasta - Universidad Catolica mérkőzés!

Antofagasta jelenleg (11) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.20) így esélye a győzelemre (31%) viszont korábbi mérkőzéseit (29%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (3-0-2) eredménnyel (6:5) gólaránnyal áll!

A csapatnak igen sok gólszerző játékosa van akik (2-3) gólosak!

Universidad Catolica jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.20) így esélye a győzelemre (45%) viszont korábbi mérkőzéseit (40%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (2-0-3) eredménnyel (4:6) gólaránnyal áll!

A csapatban több játékos (2- 5) góllal járult hozzá a győzelemhez!

Egymás ellen (2-3-14) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem Antofagasta hazai pályán jól szerepel és nincs megalkuvás valamint győzelmével feljutást érő helyre érhet!

Universidad Catolica bár az utóbbi mérkőzésein idegenben nem olyan jól szerepelt de most győzelmével első helyre állna a csapat!

Igen fontos még a mérkőzés szempontjából az Antofagasta hazai pályán (over 2.5) gól (60%) rúgott gól (100%) kapott gól (60%)

Universidad Catolica idegenben (over 2.5) gól (20%) rúgott gól (60%) kapott gól (60%)

Ezek az információk igen sok fajta eredményre adnak esélyt de a cél elérése mindkét csapat számára igen fontos és legyen bármi is az eredmény gólokban nem lesz hiány hiszen rendre több gólos mérkőzéseket játszanak és ma is erre van esély!

Tippem a következő!

03563 V
Antofagasta - Univ.Catolica de Santiago
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,89

A mérkőzés (18:30) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!