Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 04.10.Észak - Írországi bajnokság!
Sziasztok! Ma Észak - Írországi bajnoki mérkőzést ajánlok! Larne - Linfield mérkőzésre gondoltam!

Larne jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.75) így esélye a győzelemre (36%) viszont korábbi mérkőzéseit (21%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (8-4-3) eredménnyel (24:13) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár David McDaid (9) és Ronan Hale (8) góllal viszont igen sok játékos (3-5) góllal járult hozzá csapata győzelmeihez!

Linfield első helyen áll a bajnokságban és már bejutott a bajnokság Play Off szakaszába! A szorzó (2.15) így esélye a győzelemre (47%) viszont korábbi mérkőzéseit (54%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (8-1-5) eredménnyel (24:21) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a középpályás Shayne Lavery (20) a csatár Andrew Waterworth (13) és a középpályás Jordan Stewart (12) góllal viszont igen sok játékos (3-6) góllal járult hozzá csapata győzelmeihez!

Egymás ellen (3-0-4) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a Larne hazai jó teljesítményét és még kellene egy megerősítés a helyezésére hiszen ezen a mérkőzésen kívül még három mérkőzés lesz egy hazai és kettő idegenbeli így a hazai mérkőzésein kell megerősíteni a helyezését!

Linfield idegenben is harcos csapat és igen sok gólt szerez de kap is bőségesen!

Bajnokságban gólátlag (2.87) hazai győzelem (44%) vendég győzelem (34%)

Ezek az információk valamint a cél elérése főleg a Larne számára a Play Off helyezés és a Linfield sem hagyja magát és így szépen kikerekednek a gólok hiszen mikor egymás ellen játszottak rendre meg volt a három négy gól a mérkőzésükön bármi is volt az eredmény de ilyen felállásban a Larne nyerte a mérkőzéseket!

Nagy bizalom van a több gólos legalább három gólos mérkőzésben!

Tippem a következő!

67631 V
Larne - Linfield
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,82

A mérkőzés (16:00) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!