Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 01.25.Indiai bajnokság!
Sziasztok! Ma Indiai bajnoki mérkőzést ajánlok! Chennaiyin - Mumbai City mérkőzésre gondoltam!

Chennaiyin jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%) viszont korábbi mérkőzéseit (30%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (0-4-2) eredménnyel (1:5) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Isma (3) góllal viszont igen sok játékos (1-2) gólos a csapatban!

Mumbai City jelenleg (1) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.30) így esélye a győzelemre (43%) viszont korábbi mérkőzéseit (49%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (5-0-1) eredménnyel (8:2) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Adam Le Fondre (6) góllal és Bartholomew Ogbeche (4) góllal viszont pár játékos (1-2) gólos a csapatban!

Egymás ellen (7-2-5) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem küzdős csapat a Chennaiyin és hazai pályán nem szabad lebecsülni a csapatot attól függetlenül,hogy most nem a legjobban ment a csapatnak!

Mumbai City jól szerepel a mérkőzésein viszont azt figyelembe kell venni idegenben kevés gólos mérkőzéseket játszik és az utolsó öt mérkőzéséből négy kevés gólosra végződött!

Igen fontos a mérkőzés szempontjából a Chennaiyin utolsó öt mérkőzéséből négy mérkőzés állt félidőben (0:0) döntetlenre és ebből három mérkőzés hazai pályán volt!

Mumbai City utolsó öt mérkőzéséből kettő állt félidőben (0:0) döntetlenre és ebből egy idegenben volt!

Egymással játszott utolsó három mérkőzésük félidőben döntetlenre végződött és ma is nagy esély van erre az eredményre és ezt nem szabad kihagyni hiszen érték van a szorzóban!

Tippem a következő!

61822 D
Chennaiyin - Mumbai City
Döntetlen (1. félidő - 1X2)
1,88

A mérkőzés (15:00) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!