hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Ma 11.19.Kuvaiti bajnokság!
Sziasztok! Ma Kuvaiti bajnoki mérkőzést ajánlok! Al Arabi - Al Sahel mérkőzésre gondoltam!

Al Arabi jelenleg (9) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.60) így esélye a győzelemre (63%) viszont korábbi mérkőzéseit (52%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (2-0-1) eredménnyel (6:5) gólaránnyal áll! Ezzel a teljesítménnyel a harmadik helyet érdemelte ki a csapat!

Igen sok jó gólszerző játékosa van a csapatnak köztük a középpályás Senosi Al Hadi (5) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!

Al Sahel jelenleg (5) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (4.75) így esélye a győzelemre (21%) viszont korábbi mérkőzéseit (31%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (2-0-1) eredménnyel (6:5) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Matheus Henrique Meireles Mota (4) góllal viszont több játékos (1-3) gólos a csapatban!

Egymás ellen (11-1-2) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem az Al Arabi hazai pályán igen harcos és lendületbe jött hiszen utolsó hazai mérkőzésén is (3:2) arányban nyert!

Al Sahel szintén harcos idegenben és eddigi három idegenbeli mérkőzéséből egy veresége és kettő győzelme volt (2:3) illetve (1:3) arányban nyerte!

Bajnokságban gólátlag (2.62) hazai győzelem (38%) vendég győzelem (33%)

Nem sok különbség van a két csapat között csupán egy pont és ma amely csapat nyer az jelentősen megerősíti helyezését és közelebb kerül az első hely megszerzéséhez!

Bármi is lesz a végeredmény úgy gondolom gólokban nem lesz hiány hiszen egymás elleni mérkőzéseik változatosak de több gólosak voltak!

Tippem a következő!
48875 V
Al-Arabi (KUW) - Al-Sahel (KUW)
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,68

Érték van a tippben!

A mérkőzés (16:30) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét alsó határa (500-ft)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!