Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 06.07.Csehország bajnokság!
Sziasztok! Ma Csehország bajnoki mérkőzést ajánlok! Karvina - České Budějovice mérkőzésre gondoltam!

Karvina jelenleg (14) osztályozós csoport helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.37) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (16%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (3-5-5) eredménnyel (12:13) gólaránnyal áll!

Igen jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a középpályás Ondrej Lingr (4) gól és a csatár Taiwo Abdulrahman (3) góllal viszont több játékos (1-3) gólos a csapatban!

České Budějovice jelenleg (8) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%) viszont korábbi mérkőzéseit szintén (33%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (5-1-7) eredménnyel (23:27) gólaránnyal áll!

Szintén igen jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a csatár Ivan Schranz (8) gól és a középpályás Patrik Cavos (3) gól és még a védőjátékos Lukas Havel (6) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Egymás ellen igen sokat mérkőztek és rendre több gólosak voltak ezek a mérkőzések viszont igen régiek és így az utolsó egymással játszott mérkőzést (2019.10.27) (České Budějovice 3:0 Karvina) eredményt kell figyelembe venni!

Tippemnél a következőeket vettem figyelembe! Karvina hazai pályán igen harcos és attól függetlenül,hogy már az osztályozós csoportban kell megküzdenie még várható tőlük gólok!

České Budějovice győzelmével még mindég van esélye a bajnokság Play Off helyére!

Bajnokságban gólátlag (2.63) hazai győzelem (49%) vendég győzelem (26%)

Ezek az információk valamint a České Budějovice utolsó mérkőzésén igen jó játékkal nyerte meg a mérkőzést és a Karvina pedig nem hagyja magát így várható legalább három gólt összehoz a kettő csapat köszönhetően a kiváló gólszerző játékosoknak és a jobb helyezést biztosító csatának!

Tippem a következő!

53236 V
Karvina - Ceske Budejovice
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,05

A mérkőzés (15:00) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét (500-ft)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!