Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 03.27.Fehérorosz bajnokság!
Sziasztok! Ma Fehérorosz bajnoki mérkőzést ajánlok! Ruk Breszt - Energetik-BGU mérkőzésre gondoltam!

Ruk Breszt jelenleg a (7) helyen áll a bajnokságban de most indult és győzelemmel kezdett! A szorzó (2.70) így esélye a győzelemre (37%) viszont korábbi mérkőzéseit (57%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán is igen harcos igaz utolsó három nyertes mérkőzését idegenben nyerte most viszont hazai pályán is megmutathatja tudását!

igen jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a középpályás Denis Grechikho és a csatár Artem Petrenko akiknek ma is lehet számítani góljaikra!

Energetik-BGU jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.37) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (56%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben is hajtós csapat!

Igen jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a középpályás Djasur Yakhshibaev és Dusan Bakic akik ma is megvillanthatják tudásukat a gólszerzésben!

Egymás ellen nem játszottak hiszen a Ruk Breszt most került fel az első osztályba!

Tippemnél a mostani helyzetet vettem figyelembe és a Ruk Breszt folytatni szeretné győzelmi sorozatát hazai pályán amihez gólok kellenek!

Energetik-BGU fel van pörögve hiszen a sokkal jobb Bate csapatát fektették két vállra!

Bajnokságban gólátlag (2.25) hazai győzelem (50%) vendég győzelem (37%)

Ezek az információk valamint a jobb helyezés elérése magával hozza a gólokat! Egy ilyen mérkőzésen kettő lehetőség van vagy sok gól vagy kevés gól esik a neki feszülésen!? Most viszont igen biztató lehet a több legalább három gól mert mindkettő csapat hajt a győzelemre!

Tippem a következő!

08348 V
Ruh Breszt - Energetik-BGU Minszk
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,60

A mérkőzés (18:00) kezdődik!

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!