Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 01.22.Olasz bajnokság C-B csoport!
Sziasztok! Ma Olasz bajnoki mérkőzést (C - B csoport) ajánlok! FeralpiSalo - Reggio Audace mérkőzésre gondoltam!

FeralpiSalo jelenleg (8) Play Off helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.75) így esélye a győzelemre (36%) viszont korábbi mérkőzéseit (70%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (5-4-1) eredménnyel (14:9) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény az ötödik helyre jó a csapatnak!

Legjobb gólszerző a csatár Andrea Caracciolo (7) góllal viszont igen sok játékos (1-6) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Reggio Audace jelenleg (2) Play Off helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.70) így esélye a győzelemre (37%) viszont korábbi mérkőzéseit (76%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (5-4-1) eredménnyel (13:5) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény harmadik helyre jó a csapatnak!

Legjobb gólszerző a csatár Stefano Scappini (8) és Mattia Marchi (8) góllal viszont igen sok játékos (1-7) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Egymás ellen (6-2-5) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem FeralpiSalo hazai igen jó teljesítményét gólképességét és győzelmével megerősítené helyezését vagy akár feljebb is kerülhet!

Reggio Audace idegenben is harcos és igen nagy gólarányú mérkőzéseket játszik illetve nyer meg és szintén megerősíti helyezését nem beszélve arról igyekszik a bajnoki címet is elérni hiszen akkor egyenes feljutás a Seria "B" - be!

Bajnokságban gólátlag (2.29) hazai győzelem (37%) vendég győzelem (36%)

Ezek az eredmények és az egymással játszott több gólos mérkőzések valamint a helyezés javítására megőrzésére ma szintén nagy remény van a több gólos mérkőzésre köszönhetően a jó gólszerző játékosoknak!

Nagy bizodalom van a több gólos minimum három találatot elérő mérkőzésben!

Tippem a következő!

70217 V
Feralpisalo - Reggio Audace
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,05

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!