Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 12.11.Marokkói bajnokság!
Sziasztok! Ma Marokkói bajnoki mérkőzést ajánlok! Raja Casablanca - Moghreb Tetouan mérkőzésre gondoltam!

Raja Casablanca jelenleg (11) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.90) így esélye a győzelemre (53%) viszont korábbi mérkőzéseit (44%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (1-0-0) eredménnyel (2:0) gólaránnyal áll!

Gólszerző játékosokban nem nagyon bővelkedik hiszen a csatár Soufiane Rahimi eddig (2) gólos és összességében (6) gólt szereztek eddig!

Moghreb Tetouan jelenleg (1) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (14%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (1-2-1) eredménnyel (4:3) gólaránnyal áll!

Szintén nem bővelkedik a csapat jó gólszerző játékosokban hiszen a középpályás Ayoub Lakhal (2) gólt szerzett eddig és összességében (9) gólt szerzett a csapat!

Egymás ellen (7-3-6) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a Raja Casablanca hazai pályán győzelemmel akarja befejezni a mérkőzést hiszen akkor közelebb kerülne az élbolyhoz és mivel négy mérkőzéssel kevesebbet játszott a mai ellenfelénél így a továbbiakban az első helyre is esélye lenne!

Moghreb Tetouan idegenben szeszélyesen játszik és nem a legjobb eredményeket éri el!

Bajnokságban gólátlag (1.96) hazai győzelem (39%) vendég győzelem (25%) döntetlen (36%)

Úgy gondolom a Moghreb Tetouan igyekszik védeni az első helyét és az első félidőben nem hinném,hogy eldől a mérkőzés sorsa!

Igen nagy az esély a döntetlenre félidőben hiszen az együtt játszott utolsó három mérkőzésükön is döntetlenre végződött a félidő!

Tippem a következő!

46202 D
Raja Casablanca - Moghreb Tetouan
Döntetlen (1. félidő - 1X2)
1,90

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!