Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 11.19.Európa U21 selejtező!
Sziasztok! Ma megint kinéztem egy Európa U21 mérkőzést és ezt ajánlom! Szerbia U21 - Oroszország U21 mérkőzésre gondoltam!

Szerb fiatalok jelenleg (4) helyen állnak a csoportjukban! A szorzó (2.40) így esélyük a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseiket (78%) nyerték meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (1-1-0) eredménnyel (7:1) gólaránnyal áll!

Nagyon jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a csatár Dejan Joveljic és a középpályás Luka Ilic akiknek ma is szükség lesz a góljaikra!

Orosz fiatalok jelenleg az első helyen állva vezetik a csoportot! A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%) viszont korábbi mérkőzéseiket (63%) nyerték meg ilyen szorzóval!

Idegenben (1-1-0) eredménnyel (5:0) gólaránnyal áll!

Szintén jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a csatár Fedor Chalov és a középpályás Danil Glebov akik ma megint szerezhetnek gólt!

Egymás ellen (2-0-1) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a Szerb fiataloknak mindenképpen nyerni kell,hogy életben tartsák továbbjutási esélyüket!

Orosz fiatalok amennyiben ma nyernek akkor jelentősen megnő az esélyük a továbbjutásra!

Igaz még mindkettő csapatnak jövő évben lesz még bőven mérkőzése és ott még sok minden előfordulhat de azért nem mindegy hogyan zárják a szezont!

Itt az Európa liga selejtezőben a gólátlag (3.14) hazai győzelem (50%) vendég győzelem (34%) ezek az információk valamint a visszavágás a Szerb fiataloknak az odavágón elszenvedett vereségért ma előhozhatja a gólokat köszönhetően a tét nagyságának valamint a kiváló gólszerző játékosoknak!

Tippem a következő!

59643 V
U21Szerbia - U21Oroszország
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,10

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!