Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 11.10.Cseh bajnokság!
Sziasztok! Ma Cseh bajnoki mérkőzést ajánlok! České Budějovice - Slovacko mérkőzésre gondoltam!

České Budějovice jelenleg (9) Play Off helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.10) így esélye a győzelemre (48%) viszont korábbi mérkőzéseit (71%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (3-2-3) eredménnyel (11:12) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Patrik Brandner (5) góllal viszont igen sok játékos (1-5) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Slovacko jelenleg (7) Play Off helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (15%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (3-2-3) eredménnyel (8:14) gólaránnyal áll! Ezzel a teljesítménnyel bizony a (3) helyet érdemelte ki a csapat!

Legjobb gólszerző a csatár Tomáš Zajíc (5) góllal viszont igen sok játékos (1-5) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Egymás ellen (1-5-5) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vetem a České Budějovice igen jó eredményeit és most egy négyes győzelmi sorozatban van ahol rendre megvolt a három vagy több találat!

Győzelmével tovább erősítené helyezését!

Slovacko idegenben is igen harcos és több gólos mérkőzéseket ér el hiszen utolsó öt mérkőzéséből három győzelme volt amiből kettő négy gólos volt és a döntetlenje is négy gólosra sikeredet!

Bajnokságban gólátlag (2.74) hazai győzelem (51%) vendég győzelem (26%)

Igen fontos még a mérkőzés szempontjából a České Budějovice hazai pályán (over 2.5) gól (62.5%)

Slovacko idegenben (over 2.5) gól (50%)

Ezek az információk és az,hogy mindkét csapat igen sok gólt szerez de kap is valamint a kiváló gólszerző játékosoknak köszönhetően ma is több gólos lesz a mérkőzés hiszen a bajnokságban (over 2.5) gól (51.2%) nagy bizalmat adhat,hogy ma is meglesz a minimum három találat!

Tippem a következő!

80281 V
Ceske Budejovice - Slovacko
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,00

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!