hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Ma 11.05.Bajnokok ligája!
Sziasztok! A mai mérkőzést mindenkinek szeretettel ajánlom de egy kis plusszal szakimaki játékos társamnak! Ma Bajnokok ligája mérkőzést ajánlok! Dortmund - Inter mérkőzésre gondoltam!

Dortmund új erőre kapott és most itt a BL - ben mutathatja meg a tudását! A szorzó (2.10) így esélye a győzelemre (48%) viszont korábbi mérkőzéseit (59%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán most javítani kell a csapatnak hiszen ezen a mérkőzésen aki nyer az már igen nagy eséllyel a további BL csatározásokon vesz részt!

Az esély megvan hiszen olyan játékosok vannak a csapatban mint a csatár Thorgan Hazard, Mario Götze és ahol a védő is gólt szerez Achraf Hakimi ott gólokra van esély!

Inter remek formában van hiszen sorra nyeri a mérkőzéseket és gólok is vannak szépen! A szorzó (3.60) így esélye a győzelemre (28%) viszont korábbi mérkőzéseit (42%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben sem szabad lebecsülni a csapatott hiszen tudják sok múlik ezen a mérkőzésen!

Szintén nagyon jó játékosai vannak mint a csatár Lautaro Martínez és Romelu Lukaku de a középpályás Nicolò Barella is azok a játékosok közé tartozik akik pillanatok alatt kitudják használni lehetőségeiket a gólszerzésben!

Az első mérkőzésüket az (Inter 2:0 Dortmund) nyerte most itt a lehetőség a visszavágásra!

Tippemnél figyelembe vettem mint korábban említettem a továbbjutás múlik ezen a mérkőzésen!

Itt a BL -ben gólátlag (2.82) hazai győzelem (42%) vendég győzelem (34%)

Igen fontos még a mérkőzés szempontjából a Dortmund hazai pályán rúgott gól (50%) kapott gól (50%) első félidő megnyert (33.33%)

Inter idegenben rúgott gól (100%) kapott gól (100%) első félidő megnyert (66.67%)

Úgy gondolom a tét nagysága és ezek az információk hozni fogják a gólokat és ennek az eredménynek jönni kell hiszen nem lehet lazítani egyik csapatnak sem!

Tippem a következő!

28365 V
Dortmund - Internazionale
Több, mint 1,5 (1. félidő - Gólszám 1,5)
2,55

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!