Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 11.04.Algériai bajnokság!
Sziasztok! Ma mikor végignéztem a kínálatot voltak benne jók és kevésbé jó mérkőzések! Végül ezt választottam pedig van benne drukk de érték is! Ma Algériai bajnoki mérkőzést ajánlok! USM Alger - Saoura mérkőzésre gondoltam!

USM Alger jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.75) így esélye a győzelemre (57%) viszont korábbi mérkőzéseit (69%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (3-0-0) eredménnyel (8:3) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a második helyre jó a csapatnak!

igen sok jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a csatár Aymen Mahious és Zakaria Benchaa akiknek ma is lehet számítani góljaikra!

Saoura jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (5.25) így esélye a győzelemre (19%) viszont korábbi mérkőzéseit (6%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (1-1-1) eredménnyel (2:2) gólaránnyal áll!

Igen jó gólszerző játékosai vannak ahhoz,hogy kiharcolják a győzelmet mint a középpályás Sid Ali Yahia Cherif és a csatár Ziri Hammar aki szintén szaporíthatják góljaik számát!

Egymás ellen (5-3-7) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem az USM Alger hazai igen jó teljesítményét és győzelmével megszerezné a harmadik helyet!

Saoura is versenyben van a harmadik helyért és ezt győzelmével érné el! Ehhez pedig gólok kellenek mindkettő csapattól!

Az egymás elleni eredményeikből is látszik,hogy harcosak és igaz változatos eredményeket érnek el de az utóbbi időben több gólosat akár melyik csapat is nyer!

Bajnokságban gólátlag (2.28) hazai győzelem (52%) vendég győzelem (25%)

Ezek az információk valamint a motiváció a jobb helyezés eléréséért ma gólokban lesz látható hiszen az USM Alger több mint (2.5) gól (7/8) a Saoura pedig első gólt szerző csapat (8/10) ami igen nagy lehetőséget ad a mai több gólos mérkőzésre!

Tippem a következő!

39153 V
USM Alger - JS Saoura
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,20

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!