hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Ma 09.21.Olasz bajnokság!
Sziasztok! Ma Olasz bajnoki mérkőzést ajánlok! Milan - Inter mérkőzésre gondoltam!

Milan jelenleg (7) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.40) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (40%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (1-0-0) eredménnyel (1:0) gólaránnyal áll!

A csapatban vannak igazi jó gólszerző játékosok mint a csatár Krzysztof Piątek és Hakan Çalhanoğlu akik még csak egyszer villantották meg tudásukat most viszont itt az ideje bizonyítani,hogy nem akármilyen játékosok!

Inter jelenleg (1) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.20) így esélye a győzelemre (45%) viszont korábbi mérkőzéseit (16%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (1-0-0) eredménnyel (2:1) gólaránnyal áll!

Szintén jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a csatár Romelu Lukaku és a középpályás Stefano Sensi akik akár ma is folytathatják a gólszerzést!

Egymás ellen (4-6-6) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem,hogy a Milan kezd régi önmagára hasonlítani igaz gólok tekintetében van elmaradása de itt az idő a mai mérkőzésen megmutatni,hogy több gólt is tudnak szerezni!

Inter is elemiben van viszont most igen nehéz mérkőzésen van túl a Bajnokok Ligájában és ez érezhető lesz a mai mérkőzésen!

Bajnokságban gólátlag (3.17) hazai győzelem (40%) vendég győzelem (47%)

Nagyon sok mérkőzést játszottak már egymással ami változatos eredményeket hozott!

Most is előfordulhat akármilyen eredmény és a statisztika no meg a bukik az Inter győzelmét várja de a trendi nem mindég az és most fordulni fog a Milan felé az eredmény nem is akárhogyan!

Tippem a következő!

56184 04
Milan - Internazionale
Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5)
4,10

Ez vagány de erős tipp és drukkolós viszont érték van benne és jönni fog!

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!