Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 09.12.Algéria bajnokság!
Sziasztok! Ma Algéria bajnoki mérkőzést ajánlok! Azért esett erre a mérkőzésre a választásom mert egy érdekes mérkőzés lesz és ebben a mérkőzésben érték van! Constantine - Bordj Bou Arreridj mérkőzésre gondoltam!

Constantine nincs kiemelkedő formában hiszen jelenleg (14) kieső helyen áll a bajnokságban de esélye van akár a győzelemre is! Itt jön az érdekesség! A szorzó (1.90) így esélye a győzelemre (53%) viszont korábbi mérkőzéseit (87%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán azért most jobban teljesíthet a csapat hiszen igen sok jó gól szerző játékosa van akik korábbi mérkőzéseken már bizonyítottak és most itt az idő újra gólokat szerezni!

Bordj Bou Arreridj jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! itt jön a második érdekesség! A szorzó (4.00) így esélye a győzelemre (25%) viszont korábbi mérkőzéseit (4%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben jobban megy a csapatnak hiszen összesen három mérkőzést játszott eddig és kettő nyertes mérkőzéséből egyet idegenben nyert (1:3) lett az eredmény!

Szintén jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a csatár El Hedi El Belameiri (4) góllal és Ghislain Guessan (3) góllal!

Egymás ellen (3-3-0) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a Constantine nyerési lehetőségét hazai pályán és Bordj Bou Arreridj jó formáját és azt,hogy idegenben igen harcos!

Bajnokságban gólátlag (2.17) hazai győzelem (54%) vendég győzelem (21%)

Ezek az információk és a motiváció mindkettő csapat részéről és a kiváló gólszerző játékosoknak köszönhetően nagy bizodalom van a több gólos mérkőzésre!

Drukkolós mérkőzés lesz!

Tippem a következő!

08631 V
Constantine - Bordj Bou Arreridj
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,85

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!