Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 07.16.-17. Brazil "B" bajnokság!
Sziasztok! Ma egy éjszakai de igen jó mérkőzést ajánlok! Brazil "B" bajnoki mérkőzést! Ponte Preta - Atletico GO mérkőzésre gondoltam!

Ponte Preta jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.20) így esélye a győzelemre (45%) viszont korábbi mérkőzéseit (51%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (3-2-0) eredménnyel (9:5) gólaránnyal áll!

Igen sok jó gólszerző játékos van a csapatban akikre ma is lehet építeni!

Atletco GO jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%) viszont korábbi mérkőzéseit (50%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (2-0-2) eredménnyel (4:5) gólaránnyal áll!

Szintén igen sok jó gólszerző van a csapatban akik ma tovább növelhetik góljaik számát!

Egymás ellen (3-3-6) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem Ponte Preta utolsó kettő mérkőzésén hazai pályán (3:1) idegenben (1:3) győzelmet ért el és igen harcos hazai pályán ez látszik a többi mérkőzéseiből is ahol rendre több gólos győzelmeket ér el!

Atletico GO idegenben vegyes mérkőzéseket játszik de most a jobb helyezésért hajtani és nyerni kellene a csapatnak és ehhez gólok kellenek!

Bajnokságban gólátlag (2.10) hazai győzelem (47%) vendég győzelem (28%)

Ezek az adatok és információk azt a látszatot keltik kevés gól lesz a mérkőzésen de én most szembe megyek vele és azt mondom a jelenlegi formájuk és helyezésük nagy csatát eredményez és ez több góllal fog járni mint oly sokszor megvolt már közöttük az utolsó öt találkozásukból négyszer!

Tippem a következő!

29010 V
Ponte Preta - Atlético GO
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,15

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!