hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Ma 06.17. U21 Európa bajnokság!
Sziasztok! Ma U21 Európa bajnoki mérkőzést ajánlok! Németország U21 - Dánia U21 mérkőzésre gondoltam!

Német fiatalok remek formában vannak és most itt a lehetőség a címvédésre! A szorzó (1.57) így esélye a győzelemre (64%) viszont korábbi mérkőzéseit (80%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Mai mérkőzést Udinében rendezik és nekik van nagyobb esélyük a nyerésre!

Kiváló gólszerző játékosok vannak a csapatban mint a csatár Luca Waldschmidt (Freiburg) igen sok gólt szerez és Johannes Eggestein (Werder Bremen) aki szintén remek gólszerző!

Dán fiatalok is jó formában vannak! A szorzó (5.25) így esélyük a győzelemre (19%) viszont korábbi mérkőzéseit (99%) nyerte meg ilyen szorzóval! Kicsit lebecsülték a bukik a Dán fiatalokat!

Szintén nagyon jó játékosok vannak a csapatban minta csatár Andreas Skov Olsen (FC Nordsjælland) aki fantasztikusan érzi a kaput hiszen rengeteg gólt szerzett és ott van még Anders Dreyer (Brighton & Hove Albion U23) játékosa és nem utolsó sorban Jonas Older Wind (FC København) akinek szintén remekül megy a gólszerzés!

Egymás ellen (3-0-0) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a Német fiatalok mint címvédők ahhoz méltóan kezdenek!

Dán fiatalok viszont küzdeni akarnak és továbbjutni a csoportból ami csakúgy megy ha nyernek és ehhez gólok kellenek!

Igen fontos a mérkőzés szempontjából a gólátlag (4.50) hazai győzelem (100%) ennek reményében ma is folytatódni fog ez a széria és több gólos mérkőzést fogunk látni hiszen az időjárás is kedvező (26 fok) bizodalmat ad hiszen érték van a mérkőzésben!

Tippem a következő!

21535 V
U21Németország - U21Dánia
Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5)
2,45

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!