Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 05.12.Dán bajnokság!
Sziasztok! Ma Dán bajnoki mérkőzést ajánlok! Aarhus - Aalborg mérkőzésre gondoltam!

Az Aarhus az odavágón egy gólos győzelmet ért el de azért nincs olyan biztonságban! A szorzó (2.37) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (55%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán igen harcos és nagyon jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a csatár Mortensen Patrick (9) góllal viszont játéka kérdéses! Ott lesz viszont a középpályás Ankersen Jakob (8) gólos és több játékos is (4-6) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Aalborg nincs könnyű helyzetben de lehetetlen nincs ezért számolni kell a csapattal,hogy mindent megtesz a győzelemért! A szorzó (2.80) így esélye a győzelemre (36%) viszont korábbi mérkőzéseit (60%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben sem egy anyámasszony katonája a csapat és igen sok gólt szerez de kap is (23:17)

Legjobb gólszerző a középpályás Andersen Lucas (10) gól és a csatár van Weert Tom (8) góllal viszont több játékos (3-5) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Egymás ellen (4-6-9) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem mindkettő csapat küzdeni tudását és azt,hogy döntetlenre nem lehet berendezkedni az Aarhus csapatának mert az megbosszulja magát! 

Az Aalborg pedig támadni fog hiszen csak akkor van esélye a gólszerzésre illetve a győzelemre!

Sérültek vannak mindkettő csapatban de a keret így is erős és ott vannak mindkettő oldalon a legjobb gólszerzők is!

Nagyon fontos még,hogy az Aarhus hazai pályán (over 2.5) gól (56.25%) rúgott gól (93.75%) kapott gól (81.25%)

Aalborg idegenben (over 2.5) gól (50%) rúgott gól (81.25%) kapott gól (68.75%) ez és a mérkőzés tétje meg az egymással játszott több gólos mérkőzések ma is biztató lehet a több gólos mérkőzésre! Ebben a tippben minden benne van még a megérzésem is!

Tippem a következő!

04738 V
Aarhus GF - Aalborg
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,65

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!