Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 02.11.Török bajnokság!
Sziasztok! Ma Török bajnoki mérkőzést ajánlok a második ligából! Gaziantep - Hatayspor mérkőzésre gondoltam!

Gaziantep jelenleg (7) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.90) így esélye a győzelemre (53%) viszont korábbi mérőzéseit (54%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (4-2-4) eredménnyel (14:9) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a Venezuleai csatár Del Valle Yonathan (6) góllal Caglayan Ogulcan (5) gól Chabbi Seifedin (5) gól és igen sok játékos (2-5) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Hatayspor jelenleg (5) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.60) így esélye a győzelemre (28%) viszont korábbi mérkőzéseit (81%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (5-2-2) eredménnyel (11:5) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a középpályás Ilgaz Selim (7) góllal és a csatár Karadeniz Gokhan (5) góllal viszont több játékos (1-2) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Egymás ellen (1-0-0) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem Gaziantep hazai igen jó eredményeit hiszen utolsó tíz mérkőzéséből hat végződött minimum három gólosra de igen sok többre is!

Győzelmével megfoghatna egy Play Off helyet!

Hatayspor idegenben is küzdős csapat hiszen utolsó öt mérkőzéséből négyet megnyert és egy döntetlen je volt és utolsó tíz mérkőzéséből öt mérkőzésen megvolt a három találat!

Bajnokságban gólátlag (2.49) hazai győzelem (41%) vendég győzelem (34%) ez igen biztató lehet a több gólos mérkőzésre mivel igen nagy a motiváció mindkettő csapat számára!

Tippem a következő!

10667 V
Gazisehir Gaziantep - Hatayspor
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,20

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!