Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 02.08.Holland bajnokság!
Sziasztok! Ma Holland bajnoki mérkőzést ajánlok! NAC Breda - Alkmaar mérkőzésre gondoltam!

A Breda jelenleg (18) kieső helyen áll a bajnokságban! Ideje volna a csapatnak változtatni mert akkor olyan helyzetbe kerül ami már megfordithatatlan is lehet!

Hazai pályán aktívabb a csapat hiszen (4-2-4) eredménnyel (16:17) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény bizony a (12) helyre jó a csapatnak!

Legjobb gólszerző a csatár te Vrede Mitchell (9) gól de insérülés miatt nem játszik! A másik csatár Rosheuvel Mikhael (5) gólos ott lesz a pályán és azok a játékosok is akik (2) góllal jrultak hozzá csapatuk sikereihez!

Alkmaar jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.44) így esélye a győzelemre (69%) viszont korábbi mérkőzéseit (70%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (5-1-4) eredménnyel (19:17) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Idrissi Oussama (7) góllal viszont a csatárok és középpályásák között igen sokan (2-4) góllal járutak hozzá a győzelmekhez!

Egymás ellen (6-4-8) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a Breda hazai jó teljesítményét és nem szabad nekik megalkuvónak lenni ezért támadó játékot várok a csapattól!

Alkmaar remek formában van és az utóbbi időben bőséges gólos mérkőzéseket játszik!

Utolsó kettő mérkőzésüket figyelembe véve Alkmaar csapatának van esélye a győzelemre viszont a Breda támadni fog ez arra inspirálja a vendégeket,hogy kontra támadásokból gólokat szerezzen ami már sokszor megvolt mikor egymással játszottak!

Tippem a következő!

12545 V
NAC Breda - AZ Alkmaar
Több, mint 2,5 (Vendégcsapat - Gólszám 2,5)
2,40

Jó tippelést ésnyereményeket kívánok! Üdv,Jani!