Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 01.19.Angol:Liga2 bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Ma Angol:Liga2 bajnoki mérkőzést ajánlok! Milton Keynes - Crewe mérkőzésre gondoltam!

A Milton jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.70) így esélye a győzelemre (59%) viszont korábbi mérkőzéseit (68%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (9-3-1) eredménnyel (23:5) gólaránnyal áll! Ezzel a teljesítménnyel (2) helyett érdemelte ki a csapat!

Legjobb gólszerző a csatár Agard Kieran (11) gól és a középpályás Aneke Chuks (11) góllal viszont igen sok játékos (1-3) gólos a csapatban!

A Crewe jelenleg (14) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (5.00) így esélye a győzelemre (20%) viszont korábbi mérkőzéseit (18%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (1-3-10) eredménnyel (6:24) gólaránnyal áll! Ezzel a teljesítménnyel utolsó (24) helyett érdemelte ki a csapat!

Legjobb gólszerző a kettő csatár Bowery Nathaniel Jordan (6) gól és Porter Chris (6) góllal de nagyon figyelembe kell venni a középpályás Jones James (5) góllal! Viszont több játékos is (2-4) gólos a csapatban!

Egymás ellen (5-3-3) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a Milton kíváló hazai eredményét és igen gólos mérkőzéseit! Utolsó öt mérkőzéséből négy mérkőzésen megvolt a három találat vagy több is!

Crewe utolsó öt mérkőzéséből négyen megvolt a minimum három találat és ebből az öt mérkőzésből három a győzelmével ért véget!

Motiváció megvan mindkettő csapat számára hiszen a Milton a feljutásért küzd a Crewe pedig a helyezése javításáért vagy legalább is a megerősitésért!

Bajnokságban gólátlag (2.60) hazai győzelem (44%) vendég győzelem (28%) ez igen biztató lehet a több gólos mérkőzésre hiszen kettő jó formában és több gólt szerző csapatok mérkőznek egymással!

Tippem a következő!

10316 V
Milton Keynes Dons - Crewe
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,65

Jó tippeléstés nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!