Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 01.04.Angol Fa kupa mérkőzés!
Sziasztok! Ma Angol Fa kupa mérkőzést ajánlok! Tranmere - Tottenham mérkőzésre gondoltam! A Tranmere jelenleg a liga kettőben játszik és (9) helyen...

Sziasztok! Ma Angol Fa kupa mérkőzést ajánlok!

Tranmere - Tottenham mérkőzésre gondoltam!

 

A Tranmere jelenleg a liga kettőben játszik és (9) helyen áll! Erős középcsapat és hazai pályán igen veszélyes bármelyik csapatra!

Utolsó tíz mérkőzéséből csak egy végződött gól nélkül a többin volt ebből három győzelmével ért véget ebből kettő hazai és egy idegenbeli volt!

Legjobb gólszerző a középpályás Norwood James (16) góllal és ott van a kettő csatár Mullin Paul (4) gól Jennings Connor (4) gól!

Összességében (38) gólt szereztek és (32) kaptak! Bőséges gólos mérkőzések vannak!

 

A Tottenham  Premier League (3) helyén áll! A szorzó a Fa kupa mérkőzésre (1.20) így esélye a győzelemre (83%) viszont korábbi mérkőzéseit (77%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben is jól játszanak hiszen olyan játékosai vannak mint Kane Harry (14) gól és a igen sok (4-8) góltszerző játékos!

Egymás ellen nagyon régen játszottak (2002) akkor a Totenham nyert (4:0)

 

Tippemnél figyelembe vettem hazai csapat igen jó gólszerzőit ésazt,hogy dicsőség nekik ha szereznek egy gólt a nagy csapat ellen!

Miért is ne szereznének hiszenazért játszanak ugye?!

A Tottenham pedig nem fogja elaprózni és sima győzelmet várok több góllal amiből már jut a félidőre is bellőle akár kettő is!

A Kupasorozatban gólátlag (3.09) hazai győzelem (33%) vendég győzelem (44%) ez elég biztató a több gólos mérkőzésre és a félidőre is!

Tippem a következő!

18963 V Tranmere - Tottenham Több, mint 1,5 (1. félidő - Gólszám 1,5)2,00

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!