Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 09.04.Cseh Mol kupa mérkőzés!
Sziasztok! Ma Cseh Mol kupa mérkőzést ajánlok! Pisek- Dukla Praha mérkőzésre gondoltam! Pisek kirobbanó jó formában van! Utolsó...

Sziasztok! Ma Cseh Mol kupa mérkőzést ajánlok!

Pisek- Dukla Praha mérkőzésre gondoltam!

 

Pisek kirobbanó jó formában van! Utolsó öt mérkőzéséből (3) győzelem (2) döntetlen a mérlege!

Viszont minden mérkőzése több gólos volt nem csoda mert olyan jó gólszerző játékosai vannak mint a csatár Voracek Martin (3) gólos és a játékos mester hármasával vertek a VLtavin csapatát! Lehet még számítani a középpályás Jiri Januska góljaira hiszen előző mérkőzésen (2) gólt szerzett!

Dukla Praha csapata csak szenvedd és a bajnokságban utolsó helyen áll (7) mérkőzésből (7) vereség a mérlege!!

A szorzó (1.36) így esélye a győzelemre (74%) viszont korábbi mérkőzéseit (70%) nyerte meg ilyen szorzóval! Túl méretezték a szorzót szerintem! Nincs olyan formában a csapat!

Legjobb gólszerző a csatár Schranz Ivan (2) góllal! Egyszerüen nincs olyan játékos a csapatban aki gólokat tudna szerezni hiszen (4:19) gólaránnyal áll a bajnokságban!

Tippemnél a követezőeket vettem figyelembe!

Pisek fiatal erőteljes játékosokból áll igaz van pár idősebb tapasztalt játékos aki lát a pályán és kiszolgálja a fiatal gyors gólszerző játékosokat! Ezért van igen sok gól a mérkőzéseken és idegenben is fantasztikus mérkőzéseket játszanak és nyernek akkor hazai pályán még előnyük is van hiszen a szurkolókat jutalmazni kell gólokkal győzelemmel!

Nagy figyelmet szenteltem a vendégek korábbi mérkőzéseire hiszen utolsó tíz mérkőzésükön (1) győzelmet értek el barátságos mérkőzésen az követő (9) mérkőzés mindegyikén vereséget szenvedtek!

Most a Pisek otthonában az egy oroszlán barlang nem sok esélyük lesz!

Tippem a következő!

13278 H Pisek - Dukla Praha  Pisek vagy Döntetlen (Kétesély)2,55

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!