Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 08.06.Angol: Championship bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Ma Angol:Championship bajnoki mérkőzést ajánlok! Hull City - Aston Villa mérkőzésre gondoltam! Hull City felkészülési...

Sziasztok! Ma Angol: Championship bajnoki mérkőzést ajánlok!

Hull City - Aston Villa mérkőzésre gondoltam!

Hull City felkészülési mérkőzései nem a legjobban sikerültek utolsó öt mérkőzéséből (2) vereség (3) döntetlen a mérlege!

A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%)  viszont korábbi mérkőzéseit (43%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Igen sok a sérült a csapatban viszont a jó gólszerző játékosok rendelkezésre állnak mint  Bowen Jarrod aki előző szezonban (14) gólt ért el és többen is vannak akik (5-9) gólig jutottak!

 

Aston Villa csapatának igen jól sikerültek a felkészülési mérkőzései

Utolsó öt mérkőzéséből (1) vereség (4) győzelem a mérlege és gólosakra sikerültek!

A szorzó (2.60) így esélye a győzelemre (38%) viszont korábbi mérkőzéseit (48%) nyerték meg ilyen szorzóval!

Igen sok sérült van akinek játéka kérdéses de bőséges kerettel rendelkeznek így nem lesz gond sikeres csapatott összehozni!

Ott lesz viszont a középpályás Adomah Albert aki előző szezonban (14) gólt szerzett és a többi gólszerző akik (6-11) gólig jutottak szintén pályán lesznek egy kivétellel ami még változhat!

Egymás ellen (1-3-6) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a hazai pályaelőnyét ami felérhet egy góllal és a vendégek igen jó formáját és több gólos mérkőzéseit és azt,hogy az előző szezonban igen sok hely választotta el őket a bajnokságban az Aston Villa javára!

Nem mindegy egyik csapatnak sem hogyan kezdi a bajnokságot ezért küzdős és több gólos mérkőzést várok hiszen a bajnokságban gólátlag (3.55) hazai győzelem (36%) vendég győzelem (27%) ez szerintem eléggé meggyőző lehet egy több gólos mérkőzésre attól függetlenül,hogy első mérkőzésük lesz a bajnokságban!

Tippem a következő!

21610 V Hull City - Aston Villa Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,95

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!