Hatharom / Blog / Bejegyzések
Nem lehet kihagyni a Bundesligát!
Sziasztok! Tovább folytatódik a bajnokság.Most is elég jó mérkőzések lesznek ebben a fordulóban is. Nem ígérek semmit de azt...

Sziasztok!

Tovább folytatódik a bajnokság.Most is elég jó mérkőzések lesznek ebben a fordulóban is.

Nem ígérek semmit de azt mondhatom,hogy nagyon jól átnéztem a mérkőzéseket és a lehető legjobb tippeket adom.Volt amit megéreztem és van olyan amit az együtt korábban játszott mérkőzéseikből merítettem.Akkor lássuk ezek a tippjeim.

1.Schalke 04 - Augsburg 1 (nehéz mérkőzés lesz de a hazaiak begyűjtik a győzelmet.)

2.Hamburger SV - Leverkusen 2 (nem lebecsülendő a hazai csapat viszont mélyrepülésben vannak ezért várok vendég győzelmet.)

3. Hannover - Frankfurt 1 (egyik csapat sincs a helyzet magaslatán viszont egymással játszott eredményeik alapján a hazai csapat erőfölényben van.)

4.Mainz - Werder Bremen 1 (lehet más az eredmény?)

5.VfB Stuttgart - Wolfsburg 2 (gólzáporos mérkőzésen győzött a múltheti fordulóban a hazai csapat most mégis vendég győzelmet várok.)

6.Bayern München - Borussia Dortmund 1 (mikor a bayern veretlenül let bajnok akkor idegenben oda kellet volna neki adni egy pontot a kiesőnek nem adta most sem fogja.)

7.Mönchengladbach - Hoffenheim x (mindkettő csapat veretlen és jó helyen vannak a bajnokságban színvonalas több gólos döntetlent várok.)

8. Köln - Freiburg 1 (úgy néz ki a hazai csapat kezdi megtalálni önmagát.mi lesz veled vendég csapat?)

9.Paderborn - Hertha BSC 1 (talán ez a mérkőzés az amelynek az eredményét nehéz lesz eltalálni.kicsivel több esélyt adok a hazai csapatnak.)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok!