Hatharom / Blog / Bejegyzések
Összesen tíz sportág élőben és új kommentelési lehetőség a hatharom.com-on
Ahogyan azt a Hatharom.com-on megszokhattátok, a fejlesztések szünet nélkül zajlanak, folymatosan állunk elő újdonságokkal. Ezúttal...


Ahogyan azt a Hatharom.com-on megszokhattátok, a fejlesztések szünet nélkül zajlanak, folymatosan állunk elő újdonságokkal. Ezúttal új kommentrendszerrel és kilenc új sportág élő eredményeivel kedveskedünk Nektek.


Korában többen jeleztétek, hogy a kommentelés lehetne gördülékenyebb oldalunkon, ezen szeretnénk a jövőben javítani. Egy új kommentelési lehetőséggel egyszerűsítettük a cikkek alatti hozzászólásokat.

A Disqus használatához minössze egy emailcímre van szükség, és máris hozzászólhattok a cikkekhez. Akinek van már Disqus-regisztrációja, könnyedén kommentelhet bármelyik cikkünkhöz. A hozzászólás box jobb felső sarkában található Bejelentkezésre kattintva Facebook-, Twitter- vagy Google-profillal is könnyedén be lehet jelentkezni. Természetesen Hatharom.com-os felhasználónévvel továbbra is hozzászólhattok a cikkekhez, ezt a lehetőséget a Disqus fül mellett található Hatharom.com fülre kattintva érhetitek el. 

Szintén régóta várt újítás az élő eredményszolgáltatásunk bővítése. Örömmel jelenthetjük be, hogy a labdarúgás mellett további kilenc sportág legfontosabb eredményeiről értesülhettek, ráadásul élőben. Az Eredmények menüpontunkra kattintva találjátok az új sportágakat felsorolva, az aloldalakon belül pedig az adott sportágak aktuális eseményeit. Az egyes eseményeknél az eredmények mellett az oddsokat is feltüntetjük, és folyamatosan frissítjük. 

Ezzel azonban közel sincs vége, a közeljövőben további fejlesztések várhatóak az Eredmények oldalunkon, és a tippjáték felületünkön is számos újítással készülünk.

Tartsatok velünk az előttünk álló rendkívül izgalmas időszakban is!

Hatharom.com - a sportfogadás otthona