Hatharom / Blog / Bejegyzések
Tippics, Protipp, mobil és egyéb újítások a hatharom.com-on
A hatharom.com-on az utóbbi időszakban számos újításnak lehettetek szemtanúi. Többek között feltölthetitek legjobb...


A hatharom.com-on az utóbbi időszakban számos újításnak lehettetek szemtanúi. Többek között feltölthetitek legjobb szelvényeiteket, ingyen kaphattok tippeket már mobilra is, és a barátaitokkal is játszhattok közös tippjátékokban. 


Ahogyan azt már megszokhattátok, folyamatosan azon agyalunk, hogyan tehetnénk még otthonosabbá a sportfogadás otthonát, a hatharom.com-ot. Az utóbbi időben történt újításokról szeretnénk megosztani a gondolatainkat, ha esetleg elkerülte volna figyelmeteket egy-egy változtatás az oldalunkon.


Aki a heti rendszerességgel megrendezésre kerülő kupajátékokban részt vesz, örömmel tapasztalhatta, hogy a játékon belül létrehozhat saját privát csoportot, ahová bárkit meghívhat. Ha a barátokkal, családdal vagy a kollégákkal akarjátok összemérni tudásotokat, könnyedén létrehozhatjátok privát csoportjaitokat az ÚJ CSOPORT gombra kattintva. Miután létrehoztátok a csoportot, nincs más dolgotok, mint - a fejléckép alatt látható link ikonra kattintva - elküldeni az egyedi linket az ismerősöknek, és tippjeiteket egymással is megversenyeztethetitek, nemcsak a nagyközönséggel. A saját csoportotok eredményei nem publikusak, csak a részvevők számára látszódnak.


Protippben az utóbbi időkben számos újítást eszközöltünk, az ingyenes tippeket már androidos applikációnk révén is elérhetitek, push üzenetek formájában mobilon is értesülhettek a tippmesterek legjobb ajánlatairól. A Protippben már kilenc tippmester ontja magából  az információkat nap mint nap. Nem lehet elmenni szó nélkül az eredmények mellett sem. Eddig nem remeltek ugyan a tippmestereink, a gyengébb eredmények ellenére azonban joggal bízhatunk rutinjukban, a hullámvölgyek megfelelő kezelése ugyanis része a sportfogadásnak.

 


Nemrégiben egy vadonatúj kezdeményezést indítottunk útjára a hatharom.com-on. Keressük a legjobb szelvényeket, melyeket Ti adtatok fel akár online akár a helyi lottózóban. Töltsétek fel a szelvényeiteket a Tippics-re, osszátok meg örömötöket a hatharom.com közösségével! A szelvényről készült fotót vagy print screent bejelentkezés után ide kattintva egyszerűen feltölthetitek, majd azzonnal megoszthatjátok azt ismerőseitekkel. A legtöbb facebookos megosztást és like-ot begyűjtő szelvény tulajdonosát szurkolói sállal jutalmazzuk!


Természetesen gőzerővel dolgozunk tovább, nem várjuk ölbe tett kézzel az év legnagyobb sporteseményeit, melyek kapcsán számos újítással készülünk. Tartsatok velünk a hatharom.com-on, és kövessetek minket facebook-oldalainkon és a Twitteren is!