hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Keressük a hónap elemzőjét!
A hatharom.com fórumozói között keressük a legjobb analitikus képességekkel rendelkezőt, aki a hónap elemzője cím mellett hathármas...

A hatharom.com fórumozói között keressük a legjobb analitikus képességekkel rendelkezőt, aki a hónap elemzője cím mellett hathármas pólót és protipp-krediteket kap ajándékba!

 

Amint azt a hatharom.com-on megszokhattátok, igyekszünk minél több nyerő tippel és pozitív várható értékkel kecsegtető fogadási ajánlatot megosztani veletek. Természetesen a jövőben is törekszünk arra, hogy a sportok minél szélesebb skáláját lefedjük, persze több szem többet lát. Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen ragadtok billentyűzetet, és megosztjátok a hatharom.com közösségével meglátásaitokat, tippjeiteket.

Véleményeteket egyre szívesebben fejtitek ki tippek formájában a fórumunkon, éppen ezért úgy gondoltuk, életre hívunk egy kezdeményezést, amely során havonta megválasztjuk a legjobb elemzőt. Itt nem elsősorban a legeredményesebb fogadási tippeket ajánlókat díjazzuk, hanem egy-egy meccs vagy sportesemény kapcsán a legjobb analíziseket. Ilyen posztokkal találkozhattok a fórumban többek között itt vagy itt

A tippmestereink segítségével döntünk az adott hónap legjobb elemzőjéről, aki a titulus mellett egy hatharom.com-os polót és 100 protipp-kreditet is kap ajándékba. Várjuk tehát a jobbnál jobb hozzászólásokat, mindenkinek jó fórumozást kívánunk!