Hatharom / Blog / Bejegyzések
Már egy éve dübörög a Protipp
A Protipp-rendszer már több mint egyéves múltra tekint vissza. A várakozásoknak megfelelően komoly érdeklődést tanúsítottatok a...

A Protipp-rendszer már több mint egyéves múltra tekint vissza. A várakozásoknak megfelelően komoly érdeklődést tanúsítottatok a Magyarországon egyedülálló szolgáltatás kapcsán, és örömmel vettük ezzel kapcsolatos észrevételeiteket, javaslataitokat. Az alapokat lefektettük, majd sikeresen orvosoltuk a rendszerben felmerülő kisebb problémákat, amely azóta is zökkenőmentesen üzemel.

Hogy mennyire nyerte el tetszéseteket a rendszer, néhány számot összegyűjtöttünk a Protipp elmúlt egy évéből. Közel 11000 tipp került feladásra a rendszerbe (ezek jó része gyakornoki tipp), ez összesen 109 tippmester (gyakornok és junior) ajánlata. Eddig heten kínáltak megvásárolható tippet (junior tippmesterként), öten közülük jelenleg is aktívan közreműködnek a remek eredmények szállításában. 2013. november 18., azaz a rendszer élesbe állítása óta összesen 1473 megvásárolható junior tipp került feladásra, amelyek 419 egység pluszt termeltek. Mindez közel 55%-os találati aránnyal párosulva nagyszerűnek mondható, 5.96 %-os ROI-t eredményezett. Ez utóbbi számot szoktuk leggyakrabban emlegetni a protipp-rendszer kapcsán, ugyanis ez az eredményességünk igazi mutatója.

Mielőtt valaki legyintene a fenti adatokra, érdemes végiggondolni, hogy mindez mit jelent. Ha egy évvel ezelőtt valaki 200 egységnyi bankrollal vágott bele a tippek megjátszásába, a kreditek ellenértékének levonása után is közel megháromszorozta alaptőkéjét, ha kitartóan követte a tippmesterek javaslatait, és nem tántorodott vissza egy-egy rosszabb széria esetén sem. Nagyon nehezen találni 12 hónap alatt többszáz százalékos hozamot produkáló befektetést, és aki eddig ilyet keresett, bátran kijelenthetjük, most végre megtalálta.

2013-11-18 00:00;2014-12-05 00:00;1;1

 

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a pénz befektetése mellett időt és energiát is igénybe vesz a profit maximalizálása, de meglátásunk szerint az ezzel való foglalatosság tippenként maximum egy-két percet vesz igénybe, ráadásul a fogadás élménye mindezt akár feledtetheti is. A rendszer továbbfejlesztése visszajelzéseitek alapján napirenden van, így hamarosan olyan újabb kényelmi funkciókkal ruházzuk fel a Protipp-rendszert, amelyek segítségével még könnyebben és hatékonyabban tudjátok majd azt használni. Ezúton is szeretnénk megköszönni a javaslataitokat, melyek egy része hamarosan már a gyakorlatban is elérhető lesz.

Néhány helyen változtattunk a Protipp szabályzatán, melynek eredményeként elérhető lesz egyes tippmesterekre történő feliratkozás. A legfontosabb módosítás szerint senior tippmester az lehet, aki legalább egy éven keresztül tevékenykedett már juniorként, ez idő alatt minimum 200 tippet feladott a Protipp-rendszerben, és tette mindezt legalább 10%-os ROI-val. A senior tippmesterekre egyenként is fel lehet majd iratkozni, és emiatt ugyan kissé drágább lesz egy-egy tipp, de a konzisztens teljesítmény, a legalább egy éves protippes háttér és a magasabb várható ROI miatt a várható profit is magasabb lesz azok számára, akik a senior tippmesterekkel tartanak. A senior tippeket 2014. december 31-ig még változatlan áron vásárolhatják meg az előfizetők, érdemes tehát lecsapni erre a lehetőségre.

Első senior tippmesterünk tehát hamarosan bemutatásra kerül, emellett decemberben nagyszerű promóciókkal is várjuk a Protipp követőit, amelyekről hamarosan értesülhettek a hatharom.com-on.