hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Részeg Kimi
FRISS
Ütközés, dráma, meglepetésgyőztes. Monzában is minden volt, ami a néző számára vonzóvá tehet egy autóversenyt. A főhősökről számtalan írás keletkezett és keletkezik még mindig, adat- és érzelemvezérelt egyaránt. Én viszont a teljes mezőnyt pontoztam, hadd kapjanak egy kis ,,műsoridőt" a többiek is.
2021. szeptember 14., Kedd 23:44
Hosszú idő után ismét Forma-1-es versenyt (vagy legalábbis a hétvége bizonyos szakaszaiban pályán köröző autókat) láttunk, és bár a hétvége igen kurtán-furcsán alakult, azért volt értékelhető szakasza, ami alapján a versenyzőket pontozni lehet.
2021. szeptember 2., Csütörtök 00:37
Elképesztő, óriási futamon vagyunk túl, teljesen kusza végeredménnyel. Bár a feladat a lehetetlennel határos, mégis pontoztam a versenyzők teljesítményét - persze nyilván rémesen szubjektíven.
2021. augusztus 5., Csütörtök 23:23
A lezajlott versenyek után szokás értékelni a résztvevők teljesítményét, akár pontosztással is. Ezúttal én is erre ,,vetemedek" a Forma-1-es Monacoi Nagydíj kapcsán. Előrebocsátom, az értékek szubjektívek, mind minden hasonló értékelés.
2021. május 26., Szerda 22:34
Bahrein után Lewis Hamilton ismét a Mercedes taktikai húzásának köszönhetően szerezte meg a győzelmet, azonban az alapállás némileg más volt. Hogyan zajlott ez az egész, és mik voltak a kritikus pontok a csatában?
2021. május 17., Hétfő 01:27
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK