hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Részeg Kimi
FRISS
Miután a tesztek Ferrari-fölényt mutattak, az Ausztrál Nagydíj időmérőjén a Mercedes olyan gyomrost osztott ki a mezőnynek, hogy Mike Tyson sírva könyörög a receptért. Ennyit a vb-csatáról?
2019. március 16., Szombat 12:46
A hétvégén kezdődő Forma-1-es világbajnoki sorozat főszereplói nyilvánvalóan a Mercedes (Lewis Hamilton), a Ferrari (Sebastian Vettel, talán Charles Leclerc), esetleg a Red Bull (Max Verstappen) lesznek. Van azonban néhány további cselekményszál, amit érdemes lehet nyomon követni...
2019. március 15., Péntek 23:06
Lassan megkezdődik a 2019-es Forma-1-es világbajnoki sorozat. Az autók készen állnak (még a Williams is), a tesztek véget értek, a csapatok - némi adatelemzés és finomhangolás után - bepakolják a motyót és indulnak Melbourne-be. De mit várhatunk tőlük?
2019. március 11., Hétfő 19:59
Elnézést kérek a hosszú szünetért, különféle okok miatt csak mostanra készült el a sorozat 3. része. Tudom, rengeteg idő telt már el a 2018-as idény vége óta, de próbálok a teljességre törekedni, nem szívesen hagynám félbe Alonso karrierjének értékelését. Annál is inkább, mert az igazán érdekes szakasz csak most következik. Vajon hol siklott ki a mezőny legjobbjának pályafutása? Ebben a részben hősünk Ferrarinál töltött időszakát nézzük meg közelebbről:
2019. március 3., Vasárnap 17:27
Mint azt bizonyára mindenki tudja, Fernando Alonso az év végén befejezi Forma-1-es pályafutását. Életrajza, eredményei száz...
2018. december 7., Péntek 16:30
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK