hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Részeg Kimi
FRISS
Sebastian Vettel, miután - a tavalyi Német Nagydíj óta először - az első helyről indulhatott, végül ismét egy vezetői hiba és egy ebből fakadó - vitatott - büntetés miatt vesztette el a győzelmet. De vajon helyes volt-e az ítélet, és úgy egyáltalán: hogy lehet, hogy egy négyszeres világbajnok ennyit hibázik?
2019. június 12., Szerda 23:14
Parádésan izgalmasra sikerült a szezon második futama Bahreinben. Rengeteg dologról lehetne írni csak akkor soha nem érnék végig a bejegyzésen, másrészt senkinek nem lenne türelme végigolvasni. Ezért egy-egy témát inkább csak felvillantok, amolyan vitaindító jelleggel. A véleményeket pedig hozzászólás formájában várom. Emellett van néhány összetettebb problémakör, ami nem korlátozódik szigorúan erre az egy versenyre. Ezeket - ha időm engedi - külön cikkben fogom kifejteni.
2019. április 8., Hétfő 00:28
A Mercedes az időmérő után a versenyen is igen méretes parasztlengőt osztott ki, ezúttal azonban Bottas ült a győztes autóban. A Ferrari vészesen lemaradt, emellett csapatutasítással fogta vissza a Vettelt rögtön az első közös versenyükön megkóstoló Leclerc-et. Lehet-e izgalmas az idei világbajnokság, és ha igen, kik fognak küzdeni a címért? Némi nyomolvasás a szezonnyitót követően.
2019. március 26., Kedd 23:25
Miután a tesztek Ferrari-fölényt mutattak, az Ausztrál Nagydíj időmérőjén a Mercedes olyan gyomrost osztott ki a mezőnynek, hogy Mike Tyson sírva könyörög a receptért. Ennyit a vb-csatáról?
2019. március 16., Szombat 12:46
A hétvégén kezdődő Forma-1-es világbajnoki sorozat főszereplói nyilvánvalóan a Mercedes (Lewis Hamilton), a Ferrari (Sebastian Vettel, talán Charles Leclerc), esetleg a Red Bull (Max Verstappen) lesznek. Van azonban néhány további cselekményszál, amit érdemes lehet nyomon követni...
2019. március 15., Péntek 23:06
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK