hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Részeg Kimi
FRISS
A hosszú holtszezon egy szempillantás alatt életre kelt, amikor Sebastian Vettel bejelentette, hogy 2021-től már nem fog a Ferrarinál versenyezni. Na de hogyan tovább? Erről elmélkedtem egy kicsit, a különféle lehetőségeket józanul, de mégis szubjektíven értékelve.
2020. május 21., Csütörtök 18:39
Mick Schumacher a Hungaroringen megszerezte élete első Forma-2-es győzelmét. Ebből persze instant világszenzáció lett: Michael Schumacher fia versenyt nyer egy Forma-1-es hétvégén! Ez a bejegyzés nem a szigorú értelemben vett sportszakmáról szól, sokkal inkább egy általános kérdést jár körül: milyen lehet egy világsztár fiának lenni? Előrebocsátom: a leírtak az én saját, szubjektív véleményemet tükrözik, amivel nem kötelező egyetérteni, elgondolkodni azonban mindenképpen érdemes.
2019. augusztus 15., Csütörtök 22:01
Sebastian Vettel, miután - a tavalyi Német Nagydíj óta először - az első helyről indulhatott, végül ismét egy vezetői hiba és egy ebből fakadó - vitatott - büntetés miatt vesztette el a győzelmet. De vajon helyes volt-e az ítélet, és úgy egyáltalán: hogy lehet, hogy egy négyszeres világbajnok ennyit hibázik?
2019. június 12., Szerda 23:14
Parádésan izgalmasra sikerült a szezon második futama Bahreinben. Rengeteg dologról lehetne írni csak akkor soha nem érnék végig a bejegyzésen, másrészt senkinek nem lenne türelme végigolvasni. Ezért egy-egy témát inkább csak felvillantok, amolyan vitaindító jelleggel. A véleményeket pedig hozzászólás formájában várom. Emellett van néhány összetettebb problémakör, ami nem korlátozódik szigorúan erre az egy versenyre. Ezeket - ha időm engedi - külön cikkben fogom kifejteni.
2019. április 8., Hétfő 00:28
A Mercedes az időmérő után a versenyen is igen méretes parasztlengőt osztott ki, ezúttal azonban Bottas ült a győztes autóban. A Ferrari vészesen lemaradt, emellett csapatutasítással fogta vissza a Vettelt rögtön az első közös versenyükön megkóstoló Leclerc-et. Lehet-e izgalmas az idei világbajnokság, és ha igen, kik fognak küzdeni a címért? Némi nyomolvasás a szezonnyitót követően.
2019. március 26., Kedd 23:25
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK