hatharom.com / Blog / Bejegyzések
Részeg Kimi
FRISS
Kicsit megkésve, de jelentkezem a mögöttünk hagyott Magyar Nagydíjról írt bejegyzéssel. A rajt előtti esőt látva az emberben már fölsejlett egy, a tavalyi Német Nagydíjhoz hasonló káosz, végül túl nagy keveredés nem történt. Következzen néhány gondolat a főszereplőkről, időnként a jövőről is meditálva.
2020. július 30., Csütörtök 22:00
A második ausztriai verseny ugyan nem volt annyira eseménydús, mint az első, azért itt is volt pár olyan momentum, amit érdemes kielemezni. A korábbinál rövidebb értekezés a Stájer Nagydíjról
2020. július 16., Csütörtök 21:22
A Mercedest és a Red Bullt legutóbb kiveséztük („kicsit” hosszabban, mint azt eredetileg terveztem), de ígértem egy posztot a többiekről is. Nem fogunk mindenkire egyesével kitérni (vagy csak pár mondat erejéig), de akad érdekesség bőven, ami említést érdemel.
2020. július 11., Szombat 00:44
Hosszú-hosszú várakozás után végre (élő) Forma-1-es versenyt láthattunk a tévé képernyőjén. Ráadásul nem is akármilyet: volt itt minden, mint a búcsúban: előzés, ütközés, taktikai csavar, műszaki és vezetői hibák, valamint – ami talán a leglényegesebb – az utolsó pillanatig kiszámíthatatlan végeredmény. A részletes elemzés hosszabb lenne, mint a Háború és béke, úgyhogy inkább csak pár mondat az egyes eseményekről, szigorúan a saját – vadiúj, a korábbinál kicsit vaskosabb – szemüvegemen keresztül.
2020. július 8., Szerda 00:44
A hosszú holtszezon egy szempillantás alatt életre kelt, amikor Sebastian Vettel bejelentette, hogy 2021-től már nem fog a Ferrarinál versenyezni. Na de hogyan tovább? Erről elmélkedtem egy kicsit, a különféle lehetőségeket józanul, de mégis szubjektíven értékelve.
2020. május 21., Csütörtök 18:39
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK