Hatharom / Blog / Bejegyzések
A napi bukó
Aki szereti az NFL-t rossz ember nem lehet. Igazi szuper rangadó vár hajnalban ránk, ugyanis a Los Angeles Rams a Minnesota Vikingssal néz farkas szemet, akarom mondani...

Aki szereti az NFL-t rossz ember nem lehet.

Igazi szuper rangadó vár hajnalban ránk, ugyanis a Los Angeles Rams a Minnesota Vikingssal néz farkas szemet, akarom mondani Kos szemet.

 

A Rams offense tudjuk hogy brutál a védelem se volt gyenge, de a defense olyan szintre jutott a holt szezonban úgy néz ki, amire nem sokan számítottunk, vagy legalábbis a nevek alapján abban bíztunk fordítva sül majd el, tévedtünk, eddig..

A Vikingek a támadófalat hírnévből sem ismerik, a Millió dolláros baby ( Cousins ) többször van nyomás alatt, mint Pista bácsi a pince járaton. Nem lesz ez így jó, főleg a liga Monsterei ellen. Donald és Suh. Hétköznapi nevek, nem hétköznapi teljesítménnyel. Cousins futhat az életéért, ma is. Rossz hír hogy ilyenkor TOP fizetés ide vagy oda de talán még Manziel is jobban dobál. 

A jó hír, a túloldalon Goff is hasonló számokat produkál, mint Unokatestvér kollégája. A fal kulcs szerepet fog játszani ez elég egyértelmű. A védelmekről röviden, tömören: B-R-U-T-Á-L azaz BRUTÁL! Gurleyt kell első sorban megállítani a futásokat tekintve, ha nem sikerül nem lesz kérdéses a végkimenetel, ha igen... akkor mondhatni nem várt eredmény születhet. 

A múlt heti óriási blama után Minneapolisban rengeteg kérdés felmerült gyaníthatóan, de ez a legjobb alkalom javítani. Kulcskérdés Cousinst mennyire tudják megvédeni, ha igen akkor a két sztár corner back hiánya miatt (Talib, Peters sérülés miatt nem lép pályára) igen sebezhető lesz ez a Rams védelem, a levegőben. Diggs, Thielen és Rudolph könnyen romba dönthetik a bukik tervét, lásd lent. Vissza is kanyarodtunk egy korábbi kijelentésemhez, hogy a falak döntik el a meccset majd.

Az oddsok nagyon egyértelmű végkimenetelt várnak, na de azért kérem... Nem eszik olyan forrón a kását, mi az az 1,34 ? Ennyibe kerül itt kint egy Cheesburger menü. A vendég győzelem 3,36-ért a valuek valuja, de ezt túl gondolva, hátha a sok győztes tippel sok sajtburger kerül megvételre, így a Vikings +6,5 ponttal támogatva 2-es oddsért sima, ja nem, bukó. 

Aki nézi a meccset jó szurkolást!

5/10