No page no gain

Most vagy soha

Eddig tényleg csak a bukó jött, de újabb esély a győzelemre. 

Ma egy NFL kombival jövök: 

New York Giants - New Orleans Saints V (-3,5) 2,01

Tennessee Titans - Philadelphia Eagles V 1,64

Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens H (-3,5) 2,1

Atlanta Falcons - Cincinnati Bengals H (-3,5) 1,95

 

13,49es oddsot kapunk, ami valjuk be szép kis summát hozna. :)

 

A Giants véleményem szerint nagy hibát követett el, hogy nem a jövő irányítóját választotta, ezzel nem Barkley zsenialitását akarom kétségbe vonni, de nagyobb szükség lett volna egy fiatal QB-re. A másik oldalon a Saints az idei draftot egy win now-ra tette fel, ahhoz képest eddig elég halovány teljesítményt nyújtanak, legalábbis a defense sehol nincs tavalyi önmagához képest. Nehéz meccseket nyertek meg Breesék, szerintem ez a Giants nem okoz gondot majd, legalább egy TD lesz közte.

Titansnél sérültek az irányítók, ők se tudják, hogy de nyerik a meccseket. Az immár Wenz vezette Eaglesnek nem fog gondot okozni az újabb győzelem a kis "Pats" ellen. Wentzel jóval jobban nézett már ki a címvédő gárda, mint az MVP Folessal. 

A Stellers majdnem elszúrta, de végül győztek, az offenseben valami elindult végre, de ezt állandósítani kell. A mai ellenfél egy szintén hullámzó csoportrivális a Ravens. Flacco utolsó szezonja lesz szerintem, jön majd Lamar. A hazaiakat a Bell cirkusz is megzavarta, de mostanra túl vannak rajta. Nem tudok mást elképzelni mint hazai győzelmet.

A Falcons még mindig nem tanult meg nyerni, simán lehetne 3-0 is de ehelyett kapaszkodni kell. Daltonék mondhatni jól rajtoltak, de csoda számba menne ha győzelemmel távoznának. A Falcons secondary teljes egészében lesérült. Fel van adva a lecke Quinnéknek. Ryanék behúzzák, ezt az offenset nem tudja kordában tartani majd a Bengals.

Jöjjön az első zöld tipp!

Jöjjön a második

Jobbnál jobb meccsek jönnek a mai nap, számomra az angol csúcsderbi a Chelsea - Liverpool össze csapás előz meg nagyobb várakozást.

Sarri lesz a következő??

Mourinho jőtt, győzött, ment, Conte jött, győzött, ment. Tükör sima bajnoki címek után bukás, véletlen vagy szándékos? Sarrival is nagyszerű rajtot vettek, végre labdabirtoklásra irányuló játék, ehhez égető szükség volt Jorginho megszerzésére. Az egész Liga leghatékonyabb játékosa passzpontosságbot tekintve. Adott lehet minden egy újabb nagy menetelésre, hisz BL nincs, csak a Vidi lehet nagy akadály. :D Szerintem egy vérbeli gólvágó hiányzik ebből a gárdából Drogba óta. Costa is ide sorolható még aki kiemelkedett. Klopp is megjegyezte a hétközi zakó után ez más, jobb focit játszó Chelsea. Nem költ már annyit Abra papa, de egy erős, fiatal keret van alakulóba. Persze hosszabb távra előbb utóbb ismét ki kell nyitni a pénztárcár, bár az se számít mindig, lásd.: MU.

Klopp munkája kijelenthetjük beérett. Hibátlanok eddig. BL-ben nagy lépést tettek a csoportelsőség felé, a hétközi Liga kupa az egyetlen hiba pont, bár nem feltétlen baj, dobni egy 1-2 kisebb kupát. Salah nem tündököl épp, ismét egy hatalmas hypenak voltunk szemtanúi a tavalyi évben? Na jó, csakis Ramos hibája lehet az egész.. Adós a jó játékkal, de egy ilyen meccs sokat lendíthet rajta. A Citynek a Poolt tartottam első számú kihívójának, ezt tartom is. Messze a vége még de nagyon fontos 3 pont lehet ez. 

Nehéz megjósolni mi fog történni egy ilyen meccsen. Bármi közbe szólhat, időjárás, sérülés, bírói ítélet. Óvatos kezdést várok most a Pooltól idegenben. Rengeteg párharc és kontra játékra épülő foci várható.

Tippem: Félidő X/Végeredmény H 7,3

Szurkoljuk ki! 

Címkék:

A napi bukó

Aki szereti az NFL-t rossz ember nem lehet.

Igazi szuper rangadó vár hajnalban ránk, ugyanis a Los Angeles Rams a Minnesota Vikingssal néz farkas szemet, akarom mondani Kos szemet.

 

A Rams offense tudjuk hogy brutál a védelem se volt gyenge, de a defense olyan szintre jutott a holt szezonban úgy néz ki, amire nem sokan számítottunk, vagy legalábbis a nevek alapján abban bíztunk fordítva sül majd el, tévedtünk, eddig..

A Vikingek a támadófalat hírnévből sem ismerik, a Millió dolláros baby ( Cousins ) többször van nyomás alatt, mint Pista bácsi a pince járaton. Nem lesz ez így jó, főleg a liga Monsterei ellen. Donald és Suh. Hétköznapi nevek, nem hétköznapi teljesítménnyel. Cousins futhat az életéért, ma is. Rossz hír hogy ilyenkor TOP fizetés ide vagy oda de talán még Manziel is jobban dobál. 

A jó hír, a túloldalon Goff is hasonló számokat produkál, mint Unokatestvér kollégája. A fal kulcs szerepet fog játszani ez elég egyértelmű. A védelmekről röviden, tömören: B-R-U-T-Á-L azaz BRUTÁL! Gurleyt kell első sorban megállítani a futásokat tekintve, ha nem sikerül nem lesz kérdéses a végkimenetel, ha igen... akkor mondhatni nem várt eredmény születhet. 

A múlt heti óriási blama után Minneapolisban rengeteg kérdés felmerült gyaníthatóan, de ez a legjobb alkalom javítani. Kulcskérdés Cousinst mennyire tudják megvédeni, ha igen akkor a két sztár corner back hiánya miatt (Talib, Peters sérülés miatt nem lép pályára) igen sebezhető lesz ez a Rams védelem, a levegőben. Diggs, Thielen és Rudolph könnyen romba dönthetik a bukik tervét, lásd lent. Vissza is kanyarodtunk egy korábbi kijelentésemhez, hogy a falak döntik el a meccset majd.

Az oddsok nagyon egyértelmű végkimenetelt várnak, na de azért kérem... Nem eszik olyan forrón a kását, mi az az 1,34 ? Ennyibe kerül itt kint egy Cheesburger menü. A vendég győzelem 3,36-ért a valuek valuja, de ezt túl gondolva, hátha a sok győztes tippel sok sajtburger kerül megvételre, így a Vikings +6,5 ponttal támogatva 2-es oddsért sima, ja nem, bukó. 

Aki nézi a meccset jó szurkolást!

5/10

Címkék: