Hatharom / Blog / Bejegyzések
UFC gála elé idális program
Újfent TV-s mérkőzés, éjfélkor a Dallas - Houston összecsapással elrajtol ez a játéknap is, jó pár izgalmas...

Újfent TV-s mérkőzés, éjfélkor a Dallas - Houston összecsapással elrajtol ez a játéknap is, jó pár izgalmas mérkőzéssel, ezek közül szemezgetek:

 

Dallas Mavericks - Houston Rockets

 

A parádézó Dallas és a totálisan összeomlott Houston meccsével kezdődik az éjszaka, mely mérkőzésnek az eddig látottak alapján egyértelmű favoritja a hazai gárda. Nem barátságos vendéglátó a Mavs, otthon 10-2-es mérleggel áll, senki nem mehet biztosra ellenük ebben a szezonban. A Houston tökéletesen ellentétes irányt jár be ebben a szezonban, a tavalyi főcsoportdöntő és alapszakasz győzelem mintha kivette volna a csapatból a versenyszellemet, idén csak árnyékaik önmaguknak. A tavaly mindenkin átgázoló támadójáték idénre teljesen kiismert, a kulcsjátékosok pedig formán kívül vannak, hatalmas meglepetés lenne ha Doncic-ék otthonában sikerülne ezúttal győznie a Rakétáknak.

Dallas győzelem, gyenge Rockets támadó játékkal karöltve.

 

Indiana Pacers - Sacramento Kings

 

Igazi ki-ki meccsnek ígérkezik a találkozó, nagyjából egyenlő erősségű csapatokról van szó, most pedig mindkét fél b2b játszik. Az Indiana fő fazonszabásza, Oladipo még mindig hiányzik sérülés miatt, míg a Kingsnél mindenki bevethető. Azonban több forrásból is az a hír járja miszerint az Indiana háza táján nem éppen a legjobb volt a vacsi, többen is ételmérgezés tüneteit produkálták, így nem biztos hogy a Pacersben például Sabonis pályára tud-e lépni.

Élőben érdemes lehet követni a meccset, azért egy ilyen betegség ki tudja venni alaposan az erőt az emberből, pláne ha Sabonis nem fog játszani alaposan megnő majd a Kings esélye.

 

New York Knicks - Brooklyn Nets

 

Városi rangadó, bár a táblázatot nézve inkább alsóházi derbi mint a forduló meccse. A Nets b2b játszik, tegnap a Toronto ellen sikerült győzniük hosszabbításban, kérdés hogy ez mekkora lökést ad nekik, ha ad és nem csak abszolút fáradtsággal ruházta fel őket. A Knicks idén az a csapat akik nem hivatottak túl sokra, ugyanakkor bárkinek tudnak kellemetlen perceket okozni.

Elég kétarcú mindkét csapat, nem gondolnám hogy túl magas színvonalú meccs lesz, kevés pont és inkább Knicks sikert tudok elképzelni.

 

Los Angeles Clippers - Miami Heat

 

A Heat tegnap a Suns ellen aratott sikert, ettől függetlenül azonban az utóbbi időben inkább játszott nyögvenyelős meccseket mint egyértelműen uralt, könnyen hozott meccseket. A Clippers egy 2 napos pihenő után fogadja őket, otthon klasszisokkal jobbak mint idegenben (odahaza 9-2), a védelmük rendben van, hiányzóval nem kell számolni náluk az egy szem Luc Mbah a Moute-t leszámítva. A Miami-nál nem fog pályára lépni Whiteside, Ellington, és az előző meccsen visszatérő de még nem 100%-os Goran Dragic sem.

A Clippers limitálja majd az amúgyis bukdácsoló Heat játékát és szerintem könnyed győzelmet arat majd