Hatharom / Blog / Bejegyzések
Szezon összesítés
Mintazt bizonyára sejtitek, azért nem a blog indításakor kezdtem a tippelést az idei MLB szezonra. :) Ezért azt gondolom úgy fair mindenkivel szemben,...

Mint azt bizonyára sejtitek, azért nem a blog indításakor kezdtem a tippelést az idei MLB szezonra. :) Ezért azt gondolom úgy fair mindenkivel szemben, ha közzéteszem az eddigi statisztikámat. Az alábbiakban tehát ezt olvashatjátok: 
(Az összesítésnek részét képezi a blogon már közétett 1. heti összegzés is.)

Játszott tippek összesen: 99
Átlag odds: 1,93 (századra kerekítve)
Nyertes tippek: 62
Vesztes tippek: 37

Tipparány:  62,6 % (századra kerekítve)

Feltett tét összesen: 99 egység
Nyeremény: 118,91 egység
Profit: 19,91 egység

ROI %: 20,11

A szezont különböző elfoglaltságaim miatt csak június 29-én kezdtem el, azóta összesen 28 napon fogadtam MLB-re.  Az előző évekhez képest nagyon elégedett vagyok az eddigi teljesítménnyel, viszont továbbra is bosszant a tegnap előtti katasztrofális nap, hiszen ha sikerült volna azt is viszonylag konszolidáltan lehozni, akkor még kiválóbb lehetne ez a mérleg. Na de ezen túl kell lépni, hiszen elkerülhetetlen a sportfogadásban az ilyen.
Mindent egybevetve örülök az eddig elért eredménynek, és igyekszem hasonló színvonalon teljesíteni a szezon hátralévő részében is. Bízom benne, hogy sikerülni is fog.

Sok sikert Mindenkinek!

U.i.: Az összesítés alapjául szolgáló dokumentációt természetesen bárkinek, bármikor a rendelkezésére tudom bocsátani, ha esetlegesen ezt valaki szeretné vagy erre szükség lenne. :)