Hatharom / Blog / Bejegyzések
Üdvözlet Mindenkinek!
Sziasztok! Életem első blogjában a különböző sporteseményekre leadott tippjeimet követhetitek majd nyomon. Fontosnak tartom már itt a...

Sziasztok!

Életem első blogjában a különböző sporteseményekre leadott tippjeimet követhetitek majd nyomon.

Fontosnak tartom már itt a legelején leszögezni, hogy nem vagyok profi tippster, hobbiból űzöm a sportfogadást és csak akkor ha időm engedi. Ezért lesznek majd olyan időszakok, amikor nem fogok tudni elemezni, tippelni és egyben bejegyzéseket is írni, de igyekszem azért valamilyen szinten rendszeresen közzétenni a fogadásaimat. Ezért kéretik a tippjeimet fenntartásokkal kezelni. :)

Alapvetően nagyon sok sportot szeretek, de fogadni igazán csak háromra szoktam.

Ezek pedig az NFL (személyes kedvencem) :), az NBA, és az MLB, így itt a blogon is szinte kizárólag ezekhez kapcsolódó tippeket és elemzéseket olvashattok majd. Az NFL-t és az NBA-t már elég régóta követem (körülbelül 7-8 éve), az MLB-t viszont még csak 3 éve (az idei szezont is beleértve). 

Mindent, amibe belekezdek, igyekszem a lehetőségeimhez képest maximális szinten csinálni, így van ez a sportfogadással is. Folyamatosan próbálom fejleszteni magam, és szívesen veszek minden javaslatot, észrevételt, kritikát (pozitívat és negatívat is) azzal kapcsolatban, hogy mi jó, mi rossz, mit lehetne máshogy csinálni. Ez igaz a blog vezetésére is (nyelvezet, stílus, forma, stb.).

Kezdésnek ennyit gondoltam volna, remélem sok szép és sikeres fogadásnak leszünk majd közösen szemtanúi (feltéve, ha lesz néhány követője a blognak az idők során). :)

Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, kommenteljetek bátran!

Sok sikert kívánok mindenkinek!